Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па добро, потпишуваш нов договор кога ќе ти заврши стариот. Ете ќе потпишеме на 10 години и таа цифра нема да мрдне за тоа време. Можеби Реал има договор одамна и ќе се изедначи или ќе не престигне со наредниот :).

Ние пак сме си моќни и може ќе имаме најбогат договор и понатаму, ама ова ми е логиката :D.

Реал во 2012 потпишале со Адидас на 8 години соработка до 2020

At $128 million a year, the proposed Manchester United/Adidas deal would more than double the current most lucrative sponsorship, through which Adidas pays the Spanish team Real Madrid $53 million a year.

Или у пари, 2.5 Артуро Видал-и годишно.

Вуди е ЅВЕРИШТЕ кога се работи за преговарање, кога ке и се пуштам на Лекиќ, него ке го викам како преговарач.

Chilean outlet La Tercera are stating that Louis van Gaal is "obsessed" with Vidal.
La Tercera (Chile) are reporting a bid of $55m USD + Evra for Arturo Vidal
:D

Фросе заборавила да ви каже мал факт од истиот весник со коленото.
Por qué a Louis Van Gaal le obsesiona fichar a Arturo Vidal en el Manchester U.

ПС не заборавила, сега се ставив на ФБ

Последно уредено:
Jews.jpg

:icon_mrgr:
Шалом ќерко
is a Hebrew word meaning peace, completeness, prosperity, and welfare and can be used idiomatically to mean both hello and goodbye.

Овие во ф.к. Јуве биле бетер од баварците кога се работи за продажба на нивни играч. Ни еден не прифајќа дека има и најмала можност за трансфер на Артуро. Ама ќе си легнат на брашното кај и да е. :P

Real Madrid consider Welbeck move

Real Madrid are considering a move for Manchester United striker Danny Welbeck. The Spanish giants view the England international as the perfect replacement for Alvaro Morata who is set to join Juventus.

Source: Daily Star

Не е за продажба. Велбек едноставно не е за продожба. Кажано е на неколку наврати. Така пишува и во каменот

Читав нешто демек Туре бил незадоволен и сакал да си замине,само лошо е тоа шти и Реал ко по обичај меше прсти.Ја би да баталиме Видал и остала ситнарија,да се тргне по Туре по секоја цена,е тоа би било трансфер бомба.

Читав нешто демек Туре бил незадоволен и сакал да си замине,само лошо е тоа шти и Реал ко по обичај меше прсти.Ја би да баталиме Видал и остала ситнарија,да се тргне по Туре по секоја цена,е тоа би било трансфер бомба.
И Видал е трансфер бомба и во никој случај не е ситнарија. Туре може да е поарен ама има 31 и ќе отсуствува месец ради купот, баш кога ќе е најжустро. Освен тоа шансите да се земе се никакви, не им треба пари на Сити па да ги излажаме. :)

И Видал е трансфер бомба и во никој случај не е ситнарија. Туре може да е поарен ама има 31 и ќе отсуствува месец ради купот, баш кога ќе е најжустро. Освен тоа шансите да се земе се никакви, не им треба пари на Сити па да ги излажаме. :)
Ок де не дека Видал е слаб,лошо се изразив,ама Туре е премија секако,е сега тоа што викаш ти за купот што ќе отсувствува и тоа е точно,ама според мене вреди бе нек си ебе мајката.Е сеа друга работа е тоа што комшивкиве нема да ни го дадат по никоја цена,освен ако не лупнеме некоја астрономска цена.

Ок де не дека Видал е слаб,лошо се изразив,ама Туре е премија секако,е сега тоа што викаш ти за купот што ќе отсувствува и тоа е точно,ама според мене вреди бе нек си ебе мајката.Е сеа друга работа е тоа што комшивкиве нема да ни го дадат по никоја цена,освен ако не лупнеме некоја астрономска цена.
А таква цена за триесет и едно годишен играч не вреди. Без разлика што е црнец и можеби ќе ора до 36. :D

дечки има од новите дресови кај игор можело да се порачува fan и player edition со тоа што player е со дучиња од страна ... цена 1500 :D
10502415_10204031958017421_1423483850_n.jpg
10531130_10204031957897418_165110116_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom