Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Уште еден везњак е приоритет, за ова со Ди Марија уште не верувам. Ако има вистина и ако дојде, дојде, ако не, здравје.

Ако е стварно оваа сума на годишно ниво (128м долари - 94064392m evra :eek:), како е можно истиот Адидас на РЕАЛ МАДРИД да му плаќа "само" 54м?
Некој од вашиве и Адидас се потфаќаат под маса, така ми изгледа :D

Ако е стварно оваа сума на годишно ниво (128м долари - 94064392m evra :eek:), како е можно истиот Адидас на РЕАЛ МАДРИД да му плаќа "само" 54м?
Одговорот е едноставен :
Јунајтед е класа

Jews.jpg

:icon_mrgr:

грабеж од библиски размери
Не е грабеж , Јунајтед од наредна сезона ке има друг модел на продажба на дресови и опрема , па и адидас и Јунајтед ке имаат многу повеќе ќар.
А всушност зашто ти се објасувам тебе? Ајт сиктер таму иди у твој фан клуб да не ме изнервираш со кражбиве па да те кажам на Ед па да пушти некоја понуда и да ви го дрпнеме Џеки бој:D:D:D:нинџ::D:D:D

Моментот од day after tomorrow ( кој иде моментално на HBO ) .... кога наздравуваат во библиотеката ... to England ... to Manchester United :D
тоа би било тоа :D

Не е грабеж , Јунајтед од наредна сезона ке има друг модел на продажба на дресови и опрема , па и адидас и Јунајтед ке имаат многу повеќе ќар.
А всушност зашто ти се објасувам тебе? Ајт сиктер таму иди у твој фан клуб да не ме изнервираш со кражбиве па да те кажам на Ед па да пушти некоја понуда и да ви го дрпнеме Џеки бој:D:D:D:нинџ::D:D:D

Хеејј има да ве кољим сви бре хеееејјјј :mad::mad::mad: :D
Читав знам за дресовите мислам Ilumious сезнајкава :D имаше пишано

Хеејј има да ве кољим сви бре хеееејјјј :mad::mad::mad: :D
Читав знам за дресовите мислам Ilumious сезнајкава :D имаше пишано
Неам пишувано јас за тие НФЛ дресовите, појма неам тоа како иде, будалетинка или Христијан или овој Воид што е од ЕС А Де имаат пишувано, не знам како би идело тоа :D

Неам пишувано јас за тие НФЛ дресовите, појма неам тоа како иде, будалетинка или Христијан или овој Воид што е од ЕС А Де имаат пишувано, не знам како би идело тоа :D

ма не е могуче некој да те зае.ал така :D

Денес чилеанскиот весник вика дека сме ги контактирале докторите за коленото на Видал. Да не било хроника :D

Па добро, потпишуваш нов договор кога ќе ти заврши стариот. Ете ќе потпишеме на 10 години и таа цифра нема да мрдне за тоа време. Можеби Реал има договор одамна и ќе се изедначи или ќе не престигне со наредниот :).

Ние пак сме си моќни и може ќе имаме најбогат договор и понатаму, ама ова ми е логиката :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom