господ, пардон, Кантона знае, ќе видиме што ќе испадне од ова. Дакер од Тајмс вика дека ја пратиме ситуацијата, и Ван Гал му рекол на Вудвард да седи на пазарот за стопер, везњак и крило кое редовно ќе дава голови. Страв ми е Ван Гал задутре срце да не го стегне кога ќе ни ја види средината па пак без менаџер да седиме.Колку е сигурен изворов? Гледам goal.com си ги retweet-ува![]()
Оо па да ти кажем право одамна беше тоаод кога не си тепан![]()
![]()
Ќе те потсетимеОо па да ти кажем право одамна беше тоа.
Мојс исто бараше добри играчи, ги бараше Алкантара, Фабрегас, Ерера (кој го потпишавме сега), Бејл и Роналдо. Тоа што новинарите си измислуваа за Осман е друга работа, Бејнс и Колмен не се лоши играчи да се разбереме посебно не Бејнс.It's better to be linked with Vidal, Di Maria and Hummels than Osman, Baines and Coleman #MoyesGone #MUFC
Добар твит![]()
Чарни Екангамен е нов играч на Зулте ВарегемЕкангамене отишол во Зулте варем
![]()
Зашто го пуштиле толку рано? Не дека беше нешто посебно ,али имаше време за него
За Велбек би размислиле само ако Роналдо го вратите, дури и тогаш би била тешка одлука.Ако го земете Ангеле ќе имате играчиште во тим, ова пак значи дека ние најверојатно ќе тргнеме по Хамес...и Велбек да ви го земеме некако![]()
Gordon Burns @mrgordonburns
Follow
Good news. Aston Villa reported to be interested in taking Ashley Young back from #ManUtd . They'd pay £7m. Grab it Utd. Great deal!
Ова како засилување би било.