Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Колку е сигурен изворов? Гледам goal.com си ги retweet-ува :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку е сигурен изворов? Гледам goal.com си ги retweet-ува :confused:
господ, пардон, Кантона знае, ќе видиме што ќе испадне од ова. Дакер од Тајмс вика дека ја пратиме ситуацијата, и Ван Гал му рекол на Вудвард да седи на пазарот за стопер, везњак и крило кое редовно ќе дава голови. Страв ми е Ван Гал задутре срце да не го стегне кога ќе ни ја види средината па пак без менаџер да седиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема везе, и за Шо се пишуваше така 5 месеца веќе, гледаат што ќе одлучат клубот и играчот пред се затоа што имаат прилично добри договори и двајцата и се првотимци. Ако решат дека е подобро да се раскине соработката, тогаш да упатат понуда.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ау, ау ова е премногу. Некако возбуден сум, ни требаше вакво нешто. Толку мирни лета и играчи од калиброт на Ешли Јанг, на нив се радувавме. Конечно сега се бориме за играчи, за кој вреди на секој саат од телефон да проверуваш дали има нешто ново, Видал - Ди Мариа ....

Искрен да бидам, би бил презадоволен и со 1 од двајцата, + штопер. Ако може Хумелс, ако не, во моментот не знам кој друг моментално. Вермален не би било лошо, но би сакал Хумелс. :pipi:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
19ка денес пуни новово засилување , среќен нека е , па да не радува редовно

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ова трансфер лето тешко да се повтори пак, затоа keep up the good memories ;)

А се е резултат на донекаде одбивањето на Ферги да носи класа играчи и фокусирање на млади...а трансфер политиката на Мојс не дотолчи. Уште тогаш пишав дека не е на арно работава, или во овој случај на арно е - но фрлаш многу пари наеднаш...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
It's better to be linked with Vidal, Di Maria and Hummels than Osman, Baines and Coleman #MoyesGone #MUFC

Добар твит :)
Мојс исто бараше добри играчи, ги бараше Алкантара, Фабрегас, Ерера (кој го потпишавме сега), Бејл и Роналдо. Тоа што новинарите си измислуваа за Осман е друга работа, Бејнс и Колмен не се лоши играчи да се разбереме посебно не Бејнс.
Екангамене отишол во Зулте варем

Зашто го пуштиле толку рано? Не дека беше нешто посебно ,али имаше време за него
Чарни Екангамен е нов играч на Зулте Варегем

Тој одбил нов договор, сакал да се врати во Белгија зошто семејството му е таму плус ќе биде во прв тим за Зулте. Мене ми е криво, многу солиден играч, цврст разбивач.
Ако го земете Ангеле ќе имате играчиште во тим, ова пак значи дека ние најверојатно ќе тргнеме по Хамес...и Велбек да ви го земеме некако :icon_lol:
За Велбек би размислиле само ако Роналдо го вратите, дури и тогаш би била тешка одлука. :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801

Kajgana Shop

На врв Bottom