Ако е стварно оваа сума на годишно ниво (128м долари - 94064392m evra
Одговорот е едноставен :Ако е стварно оваа сума на годишно ниво (128м долари - 94064392m evra), како е можно истиот Адидас на РЕАЛ МАДРИД да му плаќа "само" 54м?
Некој од вашиве и Адидас се потфаќаат под маса, така ми изгледа![]()
грабеж од библиски размериОдговорот е едноставен :
Јунајтед е класа
Ако е стварно оваа сума на годишно ниво (128м долари - 94064392m evra), како е можно истиот Адидас на РЕАЛ МАДРИД да му плаќа "само" 54м?
Некој од вашиве и Адидас се потфаќаат под маса, така ми изгледа![]()
Не е грабеж , Јунајтед од наредна сезона ке има друг модел на продажба на дресови и опрема , па и адидас и Јунајтед ке имаат многу повеќе ќар.грабеж од библиски размери
Хеејј има да ве кољим сви бре хеееејјјјНе е грабеж , Јунајтед од наредна сезона ке има друг модел на продажба на дресови и опрема , па и адидас и Јунајтед ке имаат многу повеќе ќар.
А всушност зашто ти се објасувам тебе? Ајт сиктер таму иди у твој фан клуб да не ме изнервираш со кражбиве па да те кажам на Ед па да пушти некоја понуда и да ви го дрпнеме Џеки бој![]()
Неам пишувано јас за тие НФЛ дресовите, појма неам тоа како иде, будалетинка или Христијан или овој Воид што е од ЕС А Де имаат пишувано, не знам како би идело тоаХеејј има да ве кољим сви бре хеееејјјј![]()
Читав знам за дресовите мислам Ilumious сезнајкаваимаше пишано
ма не е могуче некој да те зае.ал такаНеам пишувано јас за тие НФЛ дресовите, појма неам тоа како иде, будалетинка или Христијан или овој Воид што е од ЕС А Де имаат пишувано, не знам како би идело тоа![]()