Ај да се навратам пак!
Гледам сум искоментирал али не сум бил конкретен, но овој пат ќе бидам. И добредојдено е секакво хејтање после коментаров оти да не...
Панк бе брат панк, и се што излегува од него, за мене... толку неквалитетна музика што се чувстувавм како последно гревче кога го слушам!!! Ок, можам да им испоштовам стил, начин на живот, не знам... филозофии, али не и музиката! Поготово вокалите, глупава агресивност и напнатост на моменти, а без никави гласовни способности барем по мое и за мое. Музиката можи да си тера и да уживам донекаде, но кога ќе го слушнам вокалот
ми иди да земам со жилет да се касапам. И стварно не ми е јасно што е квалитетно тука?!
Па најлошите музичари ти се панкери бре, и не сум јас тој првиот што го велам тоа, има луѓе кои се разбираат побеќе од мене од музика.
А јас барем си зоборувам за мој вкус и не ми треба стручно и професионално мислење за тоа што е добро а што не за мое уше.
И еве да не испадни дека "лупањево" ќе помини без примери... ќе наведам неколку кои успеале да ме омаловажат барем на момент додека ги слушам.