Која музика не сакате да ја слушате воопшто?

Кој вид на музика не сакате да го слушате

• Вкупно гласачи
    442
Значи не го сакам металот ВООПШТО.Има друго нешто нејасно???
И нема со овие песни да ме натераш да го засакам,онака чисто информативно.:wink:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Прво слушни ги песните и види дали се метал (а посебно првата), па после коментирај. И кој вика дека за тебе беа наменети? Ги ставив онака, да ја разубавам темата.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Прво слушни ги песните и види дали се метал (а посебно првата), па после коментирај. И кој вика дека за тебе беа наменети? Ги ставив онака, да ја разубавам темата.

Не бе само онака,почетоците им се пренапорни.Не ги дослушав до крај доволен беше и почетокот.
А иначе колку што знам ти си тој што нон-стоп ми оди контра и се обидува да ми докаже дека металот е бољи од турбофолкот.
Едноставно се надевам дека некогаш ќе разбереш дека секој има свој стил на музика кој што го сака и дека секој има свое мислење кое што останатите би требало да го ценат.
И ајт позз,се најдобро,не планирам веќе да се карам со тебе.:pipi:

Нема такво нешто зависи од ситуација и расположение ама слушам скоро се :toe:.

Метал , катастрофа

Тиесто 3аКоN:helou:

Турбо фолк! Неможам да поднесам! Особено оние срПскине срања..
Порано ме нервираше транс.. незнам зошто.. ама сеа обожавам транс! XDD things r changing.. :)))

Перо Деформеро бе....Smert алал да ти е...прост народ еј...се кладам една песна не пуштиле да ја слушнат како што треба.

Ја иначе не можам рап да поднесам....не знам зашо ама овие копуциве што у последно време излагаат...се некако како муки у животот да си имале па само се пуваат колку се они најбоље...не ќе беше лошо песна да напишат...некоја со подлабока лирика. Исто и електронска музика...таа ај како така една "песна" и ќе помине и после иде копи-пејст...едно те исто се врти цело време.

Чалгарките бугарски :nenene:

Mетал. Каков и да е. Турбо фолк не слушам ама кога сум во кафана не ми е никаков проблем.

Музика е она направено од човек за човек . Трансот техно и тие срања не се музика уопште .уффф гомнарии:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Српски срања познати како шабанарии или Турбофолк, и рап се разбира.Пеење без врска речено...:nenene:

Турбофолк и 3-те вида на метал...едноставно НЕ МОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ :nerv::pishtoldz
Доста беше ајт отидов да каснам нешто :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom