Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, тие кои пишуваат за соживот трујат, а тие кои бараат етничко чистење, навредуваат, клеветат им ги отварат очите на народот и пуштаат мед од устата.
Ако ти дадат дозвола модераториве да се отвориш најдлабоко во душата и да напишеш се што ти е на ум од светиња како што се правиш ќе испаднеш најголем крвник некогаш што постоел.

Не е проблемот да пишуваат тие се соживот, ОК е тоа иако ставен е соживотот под знак прашање и пред се не по вина на македонците. Проблемот е двојните стандарди, на соживот и на разбирање, на пароли „убецот нема националност“ повикуваат секогаш кога треба да се подржи албанската кауза, тука е проблемот. Не е проблем и Мирко Попов да подржи албанци кои протетираат, ама албанци кои би протестирале како нормални граѓани за некое секојденво прашање, некои локални проблеми, економски и инфраструктурни прашања, а не по автоматизам за било кој протест макар и тој бил насочен против судска одлука со која се осудени злосторниците за еден од најгрозомирните настани по 2001 година.

Тоа е проблемот, не ми проблем нечиј пацифисктички поглед на светот, но ако нешто мразам тоа се двојни стандарди.

Абе пуно пуно, невероватни сте :) Да не се понашавте како вајт вокерине од гејм оф тронс може и јас ќе пишував за соживот како што и пишував порано по форумов али јбг, доаѓа време кога едноставно ти се отвораат очите. Досадни сте веќе со ова. Лажете некој друг.
Дали можеш да кажеш кога отприлика престана да пишуваш за соживот?

Добро, ме стави на куп, иако ти пречеше генерализирањето за србите.

Aj kazi iskreno, kolku te plakaat za non stop da pisuvas tuka?! Ne e mozno za kejf da e, covek ima zivot i rabota, vo koja od ovie ti spaga forumov?

А има нешто неточно што кажа? Само заете да лаете ко кучиња ај пиши 1 аргумент за протестиве ЕДЕН, само еден.

Абе @puno каде беше до сега? Скандираше против славо-маqедонскиот кауроокупатор на Илирските територии?

Свети "Puno Праведни и Пречесни".

Za se si vo pravo, dzabe so tebe diskusija.
Член од понеделник со 17 мислења од кој 3 во фан клуб Шкендија останатите на темава. И ти најде да прашуваш за пишување на темава. Регистриран само за да јаде прасиња на темава. Оф мори мајко...

Дали можеш да кажеш кога отприлика престана да пишуваш за соживот?

Добро, ме стави на куп, иако ти пречеше генерализирањето за србите.
Откако почнавте да зачестувате со дивеење по автобуси, откако видов одредени фаци од ваша националност во моја бллизина што се залагаа соживот моживот да го напаѓаат Јаким а потоа да ги бранат скотите што ги убија децата, откако почнавте да дивеете во населбата во која живеам и да трчате преку мостот како Спиди Гонзалез за никој да не види. Ова со Ангел беше само уште една капка повеќе. Друго нешто?

Hello, My name is ______, and I'm a reporter from the _____ Press. I am looking for more information on the post you made about a police officer supporting a terrorist group. If you could call me at _________, or email me at ________, that would be great. Thanks
хах ајде на здравје нека ви е. Сега идам да земам пиво и да ви направам една пропаганда.
Нека ми ја најде некој сликата со полицаецот каде подржува терористи. Ве молам

Да бе, тие кои пишуваат за соживот трујат, а тие кои бараат етничко чистење, навредуваат, клеветат им ги отварат очите на народот и пуштаат мед од устата...

Ти лично зошто веруваш дека имаш право? Сигурна си дека не си отруена?

Ај не сери секој ( македонец) сака соживот али кога некој пробува у здрав памет да те ебе нема да ќутиш и да си се помириш со тоа. Ќе искачаат смрдлињата на протести против убијци на деца, на што личи тоа бе? Кога македонци така ќе се испонашаат? За соживот треба 2 страни али кога едната ти трга со нож у грб нормална реакција е да пробаш да се одбраниш.

Член од понеделник со 17 мислења од кој 3 во фан клуб Шкендија останатите на темава. И ти најде да прашуваш за пишување на темава. Регистриран само за да јаде прасиња на темава. Оф мори мајко...
не му замерувај, и тој неќе ама така му рекле и мора :)

Sakas da znaes i visina na alatkata? Zaboraviv, veke ti kazala.

Не е проблемот да пишуваат тие се соживот, ОК е тоа иако ставен е соживотот под знак прашање и пред се не по вина на македонците. Проблемот е двојните стандарди, на соживот и на разбирање, на пароли „убецот нема националност“ повикуваат секогаш кога треба да се подржи албанската кауза, тука е проблемот. Не е проблем и Мирко Попов да подржи албанци кои протетираат, ама албанци кои би протестирале како нормални граѓани за некое секојденво прашање, некои локални проблеми, економски и инфраструктурни прашања, а не по автоматизам за било кој протест макар и тој бил насочен против судска одлука со која се осудени злосторниците за еден од најгрозомирните настани по 2001 година.

Тоа е проблемот, не ми проблем нечиј пацифисктички поглед на светот, но ако нешто мразам тоа се двојни стандарди.
Проблемот е што протестиве, масакров, тепањата, не одат на прилог со албанската кауза. Сето ова влијаеше негативно за позицијата на албанецот во светот.
Why u cant get it?

А има нешто неточно што кажа? Само заете да лаете ко кучиња ај пиши 1 аргумент за протестиве ЕДЕН, само еден.
Toa e problemot, nemaat vrska protestive so toa sto non stop lae berikof od igrata na trolovite.

Проблемот е што протестиве, масакров, тепањата, не одат на прилог со албанската кауза. Сето ова влијаеше негативно за позицијата на албанецот во светот.
Why u cant get it?

И кој е крив тогаш, сакаш да ми ја продадеш теоријата на заговор дека некои служби ја местат целата работа, македнските на пример, што пак македонците би добиле во целава ситуација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom