Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Имаш право, дури четворица имаа шалови и маици...
Четворица беа доволни да се убијат 5 луѓе на Смилковско езеро. Прекини да збориш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш право, дури четворица имаа шалови и маици...
Добро, следниот пат нема да има албанци муслимани, ќе најдеме христијани некако...Што ако нема арапски пароли?! Ако протестите се од исламистички мотиви, почнуваат и се организираат од џамија, а учесниците се Албанци муслимани, тогаш природата на протестите е чисто исламистичка.
ко не гласавте за мене...добар предлог ама џабе кога нас не водат идиоти
Сите пароли се контра ДУИ, значи лека полека излегува на виделина дека ова му доаѓа како политички протест на ДПА![]()
Добро, следниот пат нема да има албанци муслимани, ќе најдеме христијани некако...
I protiv diskriminacijata nad Albancite tuka , realno e problem koga nema ni organizator, ni nisto, kako nekoj da profitira tuka.Сите пароли се контра ДУИ, значи лека полека излегува на виделина дека ова му доаѓа како политички протест на ДПА![]()
Научени се они во влага да живеат. Константо некој моча врз нив, дали е ЕУ, НАТО, САД па и ние... Ова денеска беше прав златен туш.Мислам дека е време да ти прокапе во подрумот од вчерашниот дожд, или да ти падне нет...
Секако дека се опаметиле.
Намерно се прави ова, демек они увек мирно протестираат и џабе се крева галама кога се они во прашање. Се е смислено Мила моја.![]()
I protiv diskriminacijata nad Albancite tuka , realno e problem koga nema ni organizator, ni nisto, kako nekoj da profitira tuka.
A za sudstvoto tuka kaj nas korupcijata i drugite crni slucki se na vrvot .
I protiv diskriminacijata nad Albancite tuka , realno e problem koga nema ni organizator, ni nisto, kako nekoj da profitira tuka.
A za sudstvoto tuka kaj nas korupcijata i drugite crni slucki se na vrvot .
Нели беше судството ок за полицаецот во Гостивар? Сам си го имаше пишано тоа![]()
И да добијам знам дека нема да е нешто паметноНа ова нема да добиеш одговор![]()