Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав
Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) и им беше дозволено само сдвајца странци во ЛШ па Шмајхел често седеше на трибина место да брани за да играат други.. Абе Сладоледџијо ај поднаучи нешто па после пиши.[DOUBLEPOST=1405079598][/DOUBLEPOST]Леле па и Хауард Веб го спомнал, па човеков има повеќе одлуки против Манчестер него за Манчестер :pos:

Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав
Сејм олд шит и на предавања, и на собиранки и на излегувања го слушам.
Уште мислиш дека си во право?

А на крајот од краиштата, не е битно кој е поголем клуб, битно е кој ги има парите :icon_lol:

А на крајот од краиштата, не е битно кој е поголем клуб, битно е кој ги има парите :icon_lol:

thats-sad.jpg

Aбе и да му бил Јувентус модел на Фергусон мене уште не ми е јасно каква врска има ова со Видал? :D

Aбе и да му бил Јувентус модел на Фергусон мене уште не ми е јасно каква врска има ова со Видал? :D

За полесно да му е на Видал да дојди ? Од кој најде и ти да бараш логика.

Сејм олд шит и на предавања, и на собиранки и на излегувања го слушам.
Уште мислиш дека си во право?
Tи барем ја читаш книгата, биди искрен и кажи дали е точно тоа :D

Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) :pos:
Тоа ради скаузерите е , не му се лути нему :noze:

Тоа ради скаузерите е , не му се лути нему :noze:
Не, не му се лутам него ама има основа зошто англиските клубови беа во пад почетокот на деведесетите, заради таа казна го изгубивме Марк Хјуз во Барселона и тек Кантона го замени :)

Не, не му се лутам него ама има основа зошто англиските клубови беа во пад почетокот на деведесетите, заради таа казна го изгубивме Марк Хјуз во Барселона и тек Кантона го замени :)
Знам,знам , јасно ми е ,сепак 5 години не се мал период без право за настап во Европа.

Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) и им беше дозволено само сдвајца странци во ЛШ па Шмајхел често седеше на трибина место да брани за да играат други..

Еве кој што пропуштил за тој период. :)

Untitled.png

Со гол гз налетува ѕверов, ептен ја долови поентата :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom