Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав
Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) и им беше дозволено само сдвајца странци во ЛШ па Шмајхел често седеше на трибина место да брани за да играат други.. Абе Сладоледџијо ај поднаучи нешто па после пиши.[DOUBLEPOST=1405079598][/DOUBLEPOST]Леле па и Хауард Веб го спомнал, па човеков има повеќе одлуки против Манчестер него за Манчестер :pos:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Фергусон за 25 години имаше 4 финалиња во ЛШ, Липи за 8 години во Јуве имаше 4 финалиња. Наназад во времето на Платини и Трапатони да не се враќаме.

Ова е тоа .. Башка Ферги го земаше моделот на Јуве за да го пренесе на неговиот тим .. Поздрав
Сејм олд шит и на предавања, и на собиранки и на излегувања го слушам.
Уште мислиш дека си во право?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А на крајот од краиштата, не е битно кој е поголем клуб, битно е кој ги има парите :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Aбе и да му бил Јувентус модел на Фергусон мене уште не ми е јасно каква врска има ова со Видал? :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Aбе и да му бил Јувентус модел на Фергусон мене уште не ми е јасно каква врска има ова со Видал? :D
За полесно да му е на Видал да дојди ? Од кој најде и ти да бараш логика.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сејм олд шит и на предавања, и на собиранки и на излегувања го слушам.
Уште мислиш дека си во право?
Tи барем ја читаш книгата, биди искрен и кажи дали е точно тоа :D

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) :pos:
Тоа ради скаузерите е , не му се лути нему :noze:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа ради скаузерите е , не му се лути нему :noze:
Не, не му се лутам него ама има основа зошто англиските клубови беа во пад почетокот на деведесетите, заради таа казна го изгубивме Марк Хјуз во Барселона и тек Кантона го замени :)

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Не, не му се лутам него ама има основа зошто англиските клубови беа во пад почетокот на деведесетите, заради таа казна го изгубивме Марк Хјуз во Барселона и тек Кантона го замени :)
Знам,знам , јасно ми е ,сепак 5 години не се мал период без право за настап во Европа.

R

Rigel Kent

Гостин
Англија долго време беше казнета да не игра ЛШ во времето на Фергусон и по казната, клубовите беа скастрени (зошто топ играчите заминаа во странство) и им беше дозволено само сдвајца странци во ЛШ па Шмајхел често седеше на трибина место да брани за да играат други..
Еве кој што пропуштил за тој период. :)

Untitled.png

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со гол гз налетува ѕверов, ептен ја долови поентата :cuc:

HristijanWR10