Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирав пиратиран Microsoft Office Pro Plus 2013 на лиценциран Windows 7.
Сите апликации работат нормално, не ми бара кодови за активација, се е супер.
Сакам да знам дали да инсталирам апдејти за Микрософт Офис 2013 и дали тие може да ми зезнат нешто со оглед на тоа дека Офис софтверот е пиратиран.

Зошто ти е 2013? Инсталирај 2010, ако сакаш повеќе опции. Доволно е.

имам проблем , кога симнувам нешто преку мозила и гугле , стигне до 99 проценти програмата шо сакам да ја симнам и застане до таму , не сака да се симне до крај еве на сликата ке видете , шо може да е , помошшww.JPG

Пробај
Firefox > Help > Troubleshooting Information и клик на Reset.

Пробај
Firefox > Help > Troubleshooting Information и клик на Reset.
идам на Troubleshooting Information и ми дава

Application Basics
Extensions
Important Modified Preferences
Graphics

кај треба да биде тоа ресет , или мислеш да одам на тоа restart with addons

имам проблем , кога симнувам нешто преку мозила и гугле , стигне до 99 проценти програмата шо сакам да ја симнам и застане до таму , не сака да се симне до крај еве на сликата ке видете , шо може да е , помошшПрегледај го приврзокот 97270
Симни другар internet download manager и преку него симнувај ем по брзо ем нема да те трола знае и кај мене така да направи тоа го прави поради скенирање за вируси или па антивирусот ти го блокира

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

имам проблем , кога симнувам нешто преку мозила и гугле , стигне до 99 проценти програмата шо сакам да ја симнам и застане до таму , не сака да се симне до крај еве на сликата ке видете , шо може да е , помошшПрегледај го приврзокот 97270
Избриши го со помош на рево тоолс, кој ти овозможување чистење на сите регистри на апликацијата.
После инсталирај ја најновата верзија повторно.
Мислам дека вака би требало да се среди.

Избриши го со помош на рево тоолс, кој ти овозможување чистење на сите регистри на апликацијата.
После инсталирај ја најновата верзија повторно.
Мислам дека вака би требало да се среди.
ке пробам и така , а забрави да кажам дека на виндоус 7цата не ми праве така , се симнуват до крај програмите

ке пробам и така , а забрави да кажам дека на виндоус 7цата не ми праве така , се симнуват до крај програмите
А што ОС имаш сега ?[DOUBLEPOST=1405090589][/DOUBLEPOST]
Eve ti i link za download
http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

Имам еден проблем кој ми се повтори на три усб-иња. Имено што се случи немам појма сега ни формат ни го препознава на едно ми дава протект.Чаре
Има ли шанса да ги активирам пак макар изгубил податоци?
8гб се две и 16 една

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom