- Член од
- 19 декември 2013
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 152
Ве послушав и не му пишав ништо,инатот поголем беше.Излегував нецела недела со еден само за мување,ништо повеќе, а пред тоа пишувавме на фб ова она .Последно излеговме овој петок.Мене ми се здосади, несакам да излегувам повеќе а очигледно и него,ми нема пишено два дена на фб.Јас сепак сакам колку толку да останеме во контакт,постоело нешто меѓу нас како и да е, да не се понашаме као странци сеа.
Сеа дали да ја погазам гордоста и да му пишам,или сепак да продолжам понатаму како ништо да не било, а не ми штима нешто така да постапам.Да пишам нешто во смисла загина,оопшти муабет или да не се избрукам?
Ептен безвеза се осеќам.
Се дешава сеа,бев излезена во маало со другарки и само си замислувам леле сеа да ми се јаавеше,се глупирав бе и наеднаш оп гледам звони тој.Ептеен се зачудив,мислам ми се преврте стомакот, кренав и почнавме она најнормаало.Ми рече сум го забораила, ме немало никако,свртивме два муабети, и како и секогаш на крај се подскаравме малку хаха,ми рече дека јас ќе бидам таа вечер првата што ќе му пиши и јас му реков ахаа демек надевај се, а и со другари беше тоаш не ми се зборуваше многу и тоа беше.Вечерта си идам дома, го видов уклучен и не му пишував, а и тој мене едно време.После тоа ми пиша демек нема шанси прва да пииш трк трк, се испонашавме и двата ко ѓубрииња, никаков муабет и си реков ова е крај готово.
Од тогаш не ми пиша ич на фб.Денес излегувам од туширање, кај 4 часот и гледам два пропуштени повици од него.Ептен се зачудив, не знам шо му е.
Да речиме првиот пат ми се јавил мождаа јак пред друштво да се напраи, ама денес?
Оти не ми пиши на фб туку звони,одма на директно оди.Двата инати сме големи,мождаа си мисли дека ме замара,можи од гордост.
И да, нонстоп објавува некои срцепатни песни и стихови.
И сеа, како да постапам даајте совет..