Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Гази, гази, рутински!

Значи ова било празник за мене и за тебе, бидејќи јас и ти се согласуваме толку ретко, што попрво снег ќе падне во Сахара отколку јас и ти да најдеме заеднички јазик за нешто.

Спремајте се за пресврт. Ќе видите сега.
Ако не е така цитирајте ме еве :icon_mrgr:

Последно уредено:
maxresdefault.jpg

Јебига...

BsDf8H5CAAAztCt.jpg:large

Таму некаде во Лондон Мурињо фуриозно мастурбира на 50-те милиони шо ги зеде за Давид Луиз.

Епа нека почне да вози од утре тогаш :D

Нојер за Балон Дор. Незнам какви голмани имало пред 30,40,50 години ама за мене ќе важи како најдобриот голман во историјата на фудбалот

293515_268778803140051_4526415_n.jpg
фан на Интер тука
После Буфон. :)

Иначе Ноер е класа, али Буфон е Буфон, ко Џордан во кошарката, Ноер е Коби, или Леброн, сеедно.

Fudbalot deneska pokaza deka nekvaliteten tim ne moze da go nosi epitetot svetski prvak. Brazil mnogu pogresno bese prv favorit za titulata i na toj nacin direktno nasteti na nekoi protivnici. Najmnogu mi e maka za chile bidejki ispadnaa samo zaradi pregolemiot psiholoski pritisok deka Brazil mora da pomine. Sekoja cest za Germanija koja pokaza deka nema nikakva stravopocit sprema isforsiranite domakini. Iako sum golem fan na Italia milo ke mi bide Germanija ako osvoi zatoa sto go zasluzuvaat toa.

Не за џабе Мурињо го играшеДавид Луиз лани како DM, знае каков киксер е во одбраната. Не е таков тип на играч да му се остави довербата во одбрана, просечен разбивач на играта е, не добар, али лош централен бек. Пред се една преценета "звезда" е Давид Луиз.

Не бев во можност синоќа, еве сега да се изјаснам. Најголемиот срам кој Бразил го јадел на СП/Копа Америка е дефинитивно ова, германцит воскреснаа ебаго. Ова повеќе никогаш не може да се случи, 8 гола на полуфинале од СП каде што играат Бразил и Германија и тоа од тие 8, 7 прима актуелниот шампион на купот на конфедерации и според многумина најголемиот фаворит за ова СП. Ова беше најголемата шанса Бразил да освои СП, и веќе беше редно но Германците ја покажаа својата сила и им удрија шамар на домаќините. Секоја чест шваби, го имаме идниот шампион на светот!

Неможев да приметам вчера пошто имаше галама околу мене, му свиреше на Фред цела публика у второ полувреме?

Неможев да приметам вчера пошто имаше галама околу мене, му свиреше на Фред цела публика у второ полувреме?
Цела Бразилска репрезентација ја исвирка публиката, па германците добија едно Ole, Ole, Ole.
1lU5pjf.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom