Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Леле колку ми се напраи ќејфот ради гомното Давид Луиз најмногу. Најголем сељак и плачко. Па капитен го ставил Сколари. Тежок киксер. Убаво пиша некој (Ilumious мислам беше) дека Тиаго Силва му го чисти срањето. Се виде денес без Силва, изгубен во времето и просторот, главен кривец за повеќето голови. Врв беше кога ја испука топката во Милер. :facepalm:

10394134_298230203691881_741211761133162512_n.jpg

До пред месец дена дркавте дека ќе го купите, сеа ова. Барса фанс бе! :D

Brasil, decime qué se siente ? Бразил, кажи ми какво е чувството ?

премина во

Brasil, decime qué se siete ? Бразил, кажи ми што е 7 (СЕДУМ) ?

Патем, веќе започнаа првичните улични нереди и пожари во татковината на кариоките.

Последно уредено:
Сте испишале 34 страни од моето последно влегување на темава, па без читање да си пишам. Викав цело време за квалитетот на тимот на Бразил, како според мене не е доволен за титула. Се протнаа и преку групата и во 1/8 финалето. Во 1/4 финалето ајде беа подобри и еве сеа потоп. Кога залетаа Германците мислам дека немаше човек на светот кој не навива за Бразил што посакуваше да дадат уште еден и уште еден и уште еден. :D Можеби и еден од најголемите ќотеци во историјата на фудбалот, Баерн-Барса и Манчестер-Рома не се ништо за ова. Браво и за Клосе и за рекордот. На крај стварно испадна дека го сруши против Бразил, пред скоро 60,000 бразилци. :D Сепак мислам дека Милер ќе му го руши каде и да е, ама ајде здравје до тогаш.

Сте испишале 34 страни од моето последно влегување на темава, па без читање да си пишам. Викав цело време за квалитетот на тимот на Бразил, како според мене не е доволен за титула. Се протнаа и преку групата и во 1/8 финалето. Во 1/4 финалето ајде беа подобри и еве сеа потоп. Кога залетаа Германците мислам дека немаше човек на светот кој не навива за Бразил што посакуваше да дадат уште еден и уште еден и уште еден. :D Можеби и еден од најголемите ќотеци во историјата на фудбалот, Баерн-Барса и Манчестер-Рома не се ништо за ова. Браво и за Клосе и за рекордот. На крај стварно испадна дека го сруши против Бразил, пред скоро 60,000 бразилци. :D Сепак мислам дека Милер ќе му го руши каде и да е, ама ајде здравје до тогаш.
Епа прочитај,мн озбилна анализа даде,види ние шо пишувавме :D

Тоа е тоа.

Џерард добива сериозна конкуренција за Лузер на година. Можеби најглупиот жолт картон икада направен.
За Луиз кажав и претходно, тој е тип на играч како Пике, дур играше покрај Пујол, беа страшно дуо.
Нема Тигаго Силва, нема одбрана. Топка од корнер паѓа у петерец на нога. Само Бразил и Македонија можат таков гол да примат.

Резултатов нереален, емоциите вистински.

Сега е јасно колку само Данте и Луиз не можат да играат еден со друг. Невидена катастрофа.

Many asked what on earth Hulk was doing for the majority of the first half, and the answer is he was unable to find his way out of Lahm's pocket. The Bayern Munich man stands up wingers and dispossesses them better than any in the business, and he single-handedly shut down that right side.

Падна договорот за @Igorcemk да прави тема за финалето. Само ако некој направил пред тоа, на раце ќе го носат...

Секако, доколку Игорче прифати.

Инаку иако најпредвидлив натпревар беше ова според резултатот (еј Холандија-Австралија,Германија-Алжир, Холандија-Костарика беа понеизвесни од ова.... :tapp: ) за мене ова до сега е најдобриот меч на првенството.

СП Класика.

Ауу какво газење човече :eek:
Коа видов 5-0 викам не бе ова некоја заебанција е :icon_lol:
Тешок пораз нек си ебе матер,бар за навивачите да играа и да не се брукаат толку.
Али коа ќе видиш и реално е неможеш ти со играчи кои не се у форма Паулиљо,Фред,Маикон и Бернард една Германија да ја тепаш.
Жалосно е еден Бразил што е поим за фудбал ваков да го гледаш али тоа е.Нека му ја мислат сеа Аргентина и Холандија што ги чека у финале :D

Данте каков ремет ќе јаде коа ќе почнат подготовки во Баерн.Да играше Балотели во Баерн ќе го откажеше од фудбал Данте.

Рибери е поголем заебант од циганот... единствена разлика е што циганот е мрднат психички

Коа имаш машина во тимот како Роналдо се е поинаку :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom