Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
10394134_298230203691881_741211761133162512_n.jpg

BsDlmqJIMAEViNv.png

Ондак ако тоа го сакаш иди у Црвен Крст зачлени се....

Некој луѓе едноставно не разбираат.

Баш ради химната ми станаа уште поантипатични, се дерат мислиш на војна идат. Епа нека пеат под туш сеа
Да и нефер е сеа само они да ја пеат до крај и после музиката а другиве нации не, иако на пример Чиле имаше доста фанови на стадион.

После утакмицава Бразил не е повеќе фудбалска сила.

Па не би рекол, како викаат when it rains it pours, едноставно се што можеше лошо да се деси за Бразил се деси слична утакмица со онаа у ЛШ кога Манчестер ги тепаше Рома 7-2 ли како беше, секој шут беше гол некад се дешава и тоа.

А бе уште хејтаме екипи што имаат многу странци во репрезентација ?

Или ако немаат албанци не се важи ?
Никој не ја хејташе Швајцарија ако инсинуираш на тоа, се заебававме со таквиот стил на пишување исто ко фаланга пораките.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Па не би рекол, како викаат when it rains it pours, едноставно се што можеше лошо да се деси за Бразил се деси слична утакмица со онаа у ЛШ кога Манчестер ги тепаше Рома 7-2 ли како беше, секој шут беше гол некад се дешава и тоа.
Чоек, светско е, не е ЛШ да се случува секоја година па лесно да се заборави. Остај шо е светско, па и домаќини се, на домашен терен партали летаа.

BsDlmqJIMAEViNv.png

Ондак ако тоа го сакаш иди у Црвен Крст зачлени се....

Некој луѓе едноставно не разбираат.
lol да имав цела недела да објаснам колку е игнорантен постов немаше да биде доволно

lol да имав цела недела да објаснам колку е игнорантен постов немаше да биде доволно

Луиз мисли дека со изјавата колку он најмногу на светот сака да помогне,и дека со желбата негова е доволно за да го направи тоа...

Никогаш не сфати у кариерата,дека подобро е да го одработи тоа што го зацртале со екипата и тренерот,да биде дисциплиниран,отколку да пробува да биде херој...Како да не знае дека игра дефанзивец.

Еден од главните кривци ако не и главен кривец за повеќето голови денеска на Бразил,и еден од најпреценетите дефанзивци моментално.

Данте каков ремет ќе јаде коа ќе почнат подготовки во Баерн.Да играше Балотели во Баерн ќе го откажеше од фудбал Данте.

А Рома и ден-денес е фудбалска сила. :icon_lol:

Се заебавам, италијански фанови, се заебавам, да.

А Рома и ден-денес е фудбалска сила. :icon_lol:

Се заебавам, италијански фанови, се заебавам, да.

А што и фали бе супер си е Рома конечно у ЛШ ќе играат :icon_lol:

Данте си вика: "Абе кој ме ставил на погрешнава страна?" :cautious:

Бразил и фудбал некако не ми одат заедно повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom