Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и нефер е сеа само они да ја пеат до крај и после музиката а другиве нации не, иако на пример Чиле имаше доста фанови на стадион.Баш ради химната ми станаа уште поантипатични, се дерат мислиш на војна идат. Епа нека пеат под туш сеа
После утакмицава Бразил не е повеќе фудбалска сила.
Никој не ја хејташе Швајцарија ако инсинуираш на тоа, се заебававме со таквиот стил на пишување исто ко фаланга пораките.А бе уште хејтаме екипи што имаат многу странци во репрезентација ?
Или ако немаат албанци не се важи ?
Чоек, светско е, не е ЛШ да се случува секоја година па лесно да се заборави. Остај шо е светско, па и домаќини се, на домашен терен партали летаа.Па не би рекол, како викаат when it rains it pours, едноставно се што можеше лошо да се деси за Бразил се деси слична утакмица со онаа у ЛШ кога Манчестер ги тепаше Рома 7-2 ли како беше, секој шут беше гол некад се дешава и тоа.
lol да имав цела недела да објаснам колку е игнорантен постов немаше да биде доволно![]()
Ондак ако тоа го сакаш иди у Црвен Крст зачлени се....
Некој луѓе едноставно не разбираат.
lol да имав цела недела да објаснам колку е игнорантен постов немаше да биде доволно
А Рома и ден-денес е фудбалска сила.Па не би рекол, како викаат when it rains it pours, едноставно се што можеше лошо да се деси за Бразил се деси слична утакмица со онаа у ЛШ кога Манчестер ги тепаше Рома 7-2 ли како беше, секој шут беше гол некад се дешава и тоа.
А Рома и ден-денес е фудбалска сила.
Се заебавам, италијански фанови, се заебавам, да.