Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Ти кутра напатена душо за кого навиваш , ете капитенот твој на кој оргазмираш остана без финале , сега кој ќе го одбереш за во ВЦ ?
исто бе ко тебе...за сите 32 екипи сум што играа на светсково...еве 4 ми останаа 1 ми е 99% во финале утре уште една екипа ќе ми биде во финале па на крај ќе освои некоја што навивам...

И шо викате Леси ќе ги реши а :pos::pos::pos:

10550844_896048440424895_6890082898779188076_n.jpg

Се е поради Баерн. Истиве играчи да не играа во Баерн, сега ќе губеа 5-0, а не обратно.

исто бе ко тебе...за сите 32 екипи сум што играа на светсково...еве 4 ми останаа 1 ми е 99% во финале утре уште една екипа ќе ми биде во финале па на крај ќе освои некоја што навивам...

Ау интелигенција невидена , чекај да видам колку играчи останаа од Милан на кој ќе се префрлиш.

Брат ти е? Ако ти е кажи, да се воздржам од хејтање
Да имаше за што да го хејташ немаше да се збунам, ама за Милер ваков коментар, не го личи. По борбен фудбалер од него нема на светсково.

Тоа е тоа. Германија не е Хрватска да им свирнат на циганите смешен пенал, не е ниту Мексико да на можат голот да го погодат од 30 шутеви, ниту пак е Колумбија да им дозволат на циганите да удираат како луди.

Ова е смешна репрезентација на Бразил, во која има место за инвалиди како Фред. Се надевам дека ќе јадат уште 5 парчиња второто, да не можат две децении да се освестат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom