Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
i ova e mnogu za brazilcite
na nitu eden natprevar ne ostavija vpecatok,sega igraat so seriozen protivnik i se gleda razlikata

10538024_696968903685805_8418675324425058179_n.jpg

Зошто по нетов гледам дека навивачи на Реал се радуваат за играта на Крос, има нешто озбилно за тој трансфер или само на шпекулации е се?

нивни играч ќе биде за некој ден

Колку бос играч е Милер :facepalm: Пас не знае да дае, топка не знае да прими, а кандидат е за најдобар стрелец. Страшен сер ме пука од такви гзлари што мора да играат другите за нив

Еве го Бразил моќниот, се избрукааа максимално. Милјарди вложени, пола население им спие по улици, и на крај циркузантиве ги понижија за 30 минути
Она мивкине на трибини зарибаа од плачење :D

Иначе топ што швабите ќе идат у финале. Меси има да им ги расплаче тоа гадните козјачки фаци

:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Човече вака се немам радвано од ко Интер го исплеска Јувентус 1-3 во Торино..каков порнич јеботе:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Колку ги неќам Бразил тоа чудо нешто еј па кога ќе видам дека некој од МКД навива за нив уште толку се нервирам..како можите за оние ѓупците да навивате бе еј..каков ќеф ми се напрај еј ми се разубај и денот и месецот и све упичку матер:vozbud::vozbud::vozbud:

Не постои чоек во МКД а ниту во Аргентина шо ги мрази Бразил повеќе од мене..не не не ги мразам ги презирам и дај боже секогаш вака да губат се да му ебам..ѓупци

Вака така една Европска екипа ќе има во финалето а велеа дека ова е првенство на Јужноамеричките екипи:pos:..

Нека се пределат, не е интересно вака...

Колку бос играч е Милер :facepalm: Пас не знае да дае, топка не знае да прими, а кандидат е за најдобар стрелец. Страшен сер ме пука од такви гзлари што мора да играат другите за нив
А? Не не, стварно аа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom