Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Првата и можеби втората. Мора да е поголема од реалното она што е на фотографијата[DOUBLEPOST=1404713747][/DOUBLEPOST]
Може уште една да ставам?
Ако се избрише предходната

Првата и можеби втората. Мора да е поголема од реалното она што е на фотографијата[DOUBLEPOST=1404713747][/DOUBLEPOST]
Ако се избрише предходната
А ,,измени'' да и направам?

Грешка...

Attachments

• SAM_0565.JPG
    SAM_0565.JPG
    855,1 KB · Прегледи: 18
Последно уредено:
Момци (и девојки), само да ви кажам дека по истекот на овој натпревар нема да бидам во можност да ја поставам темата за гласање. Така да, овој пат (а и во иднина), тоа нека биде обврска исто така на победникот од претходниот натпревар. „Темплејтот“ од претходните гласања го знаете, па верувам дека нема да ви биде премногу тешко... :)

Не би било лошо сите пријавени фотки прво да ги сејвнете во едно фолдерче, па да ги закачите во нов (јавен) албум каде што ќе може сите да ги прегледаат. Во темата, нормално, треба да ставите линк до албумот каде што секој ќе може да ги прелиста сите пријавени фотки.

Момци (и девојки), само да ви кажам дека по истекот на овој натпревар нема да бидам во можност да ја поставам темата за гласање. Така да, овој пат (а и во иднина), тоа нека биде обврска исто така на победникот од претходниот натпревар. „Темплејтот“ од претходните гласања го знаете, па верувам дека нема да ви биде премногу тешко... :)

Не би било лошо сите пријавени фотки прво да ги сејвнете во едно фолдерче, па да ги закачите во нов (јавен) албум каде што ќе може сите да ги прегледаат. Во темата, нормално, треба да ставите линк до албумот каде што секој ќе може да ги прелиста сите пријавени фотки.

Ај да ве видам сеа :)

Не сите пријавени (ставени) фотографии ќе бидат автоматски и на гласање, уште сега гледам има некои кои не се Макро, а и во иднина може да се деси тоа, значи пред да се отвори тема гласање, ќе треба да се види дали е се регуларно
А која е процедура да си продолжи како шо си бепше до сега? или треба башка овластувања да се земаат од албуми на корисници? ако е изводливо јас би продолжил на досегашниот начин....

Разликата е во тоа што за секој натпревар отварав Нова колекција со името на натпреварот во галеријата... Демек, ако некој сака да си ги листа галериите, победниците и тн. Сега, нема да го има тоа. Нема некоја голема разлика...

Ќе отворам јас тема за гласање, не е проблем :D

@коцка
Мое мислење е дека твојата фотографија не спаѓа во макро :)
Еве и @Let 3 нека каже што мисли :)

@коцка
Мое мислење е дека твојата фотографија не спаѓа во макро :)
Еве и @Let 3 нека каже што мисли :)
Како викате така...на фотката е поголемо отколку во живо, сликано од блиску...
не требаше така?

Како викате така...на фотката е поголемо отколку во живо, сликано од блиску...
не требаше така?
Не мора да значи дека моето мислење е точно. Ја сум почетник може поискусните фотографи да кажат што мислат :)

Не мора да значи дека моето мислење е точно. Ја сум почетник може поискусните фотографи да кажат што мислат :)
Морав, не ми се смеј. Еве го гомцето од сликата...за помакро од ова јас немам можности, апаратот е тој :)
ImageUploadedByTapatalk1405028675.123092.jpg

@Let3 ќе те молам за пресуда за да имам време ако треба да ставам нова фотка :)
Фала[DOUBLEPOST=1405101458][/DOUBLEPOST]значи @Let 3 срам да ти е, сеа викендов ќе ме нема, не прифаќам дисфалификација во последен момент оп стоп!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom