Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
два три пути ја глеам и заборавам да купам интересна е?За 200ден, кој сака нека зима
![]()
Sent from my iPhone 5s
using Tapatalk
Мислам дека белата линија на ракавите може и внатре да се стави да не се гледа, така беше и со дресовите од 2011/2012 не сум сигурен за овој, тогаш за тој така беше.Место копчето, требале да идат со V вратник, и да ја извадат белата линија од ракавите зашто не иде на жолтото Шевролет лого.
Тешење со туѓи дресови дека се полоши од нашите, doesn't do the trick ...
Кое мењање мислења бе, кај викам дека не е добар у постовиве, мене ми се свиѓа уште првиот ден кога го видов, белиот е тапа
Цаци Паковска ко моден креатор ти се допаѓа и имаш пофални зборови за неа?Кое мењање мислења бе, кај викам дека не е добар у постовиве, мене ми се свиѓа уште првиот ден кога го видов, белиот е тапаПокатастрофално ќе беше Шевролетот бел да е.
Видов еден од модераторите си поиграл со постов , го тргнал тоа неЦаци Паковска ко моден креатор ти се допаѓа и имаш пофални зборови за неа?
И едното и другото заедно не идат.![]()
кај ја има ?За 200ден, кој сака нека зима
![]()
Sent from my iPhone 5s
using Tapatalk
Место копчето, требале да идат со V вратник, и да ја извадат белата линија од ракавите зашто не иде на жолтото Шевролет лого.
Тешење со туѓи дресови дека се полоши од нашите, doesn't do the trick ...