Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Гордана Јанкуловска и било кој друг македонски политичар не бил терорист. Талат Џафери беше активен командант во терористичка формација. Споредбата е катастрофа.

Всушност.... Да ти кажам право, знаеш дека кај Сити Мол во Карпош долго време стоеше постер на АлбаФон, телефонски оператор кој дава услуга само на Албански... а башка на нивната интернет страна пола Македонија ја направи Илирска, со се историски артефаки... или тоа не го знаеш? Незнам дали уште стои, одамна патот не ме навлекол натака, ама колку што знам никој од Македонците не го чепна...

И повторно самоубиство од прв степен :cuc:

хахаха абе за грехота сте..
Па кој зборува бе кутро кученце за комерцијални субјекти, кој зборува за телефонски оператори еееееј!!!
Па тоа е бизнис бе, што има врска ова!
Ти појди во густо населените Газибаба, Топанско и сите 100 % населените албански општини, насекаде има реклами на македонски бе сурат еден!!! Никој не зборува за тоа ооо дудук!

Ти зборувам за МИНИСТЕР
КОЛКУ ЧАСОВИ БИ ПРЕЖИВЕАЛ ПОСТЕРОТ НА ЏАФЕРИ ВО АЕРОДРОМ??
и не мора да биде огромен како на Јанкуловска, некој минимален!!!

МРШ ТАМУ ФАШИСТИ, ГОМНИ ЕДНИ

Се нобеловци еден до друг..
ade3y6er.jpg

хахаха абе за грехота сте..
Па кој зборува бе кутро кученце за комерцијални субјекти, кој зборува за телефонски оператори еееееј!!!
Па тоа е бизнис бе, што има врска ова!
Ти појди во густо населените Газибаба, Топанско и сите 100 % населените албански општини, насекаде има реклами на македонски бе сурат еден!!! Никој не зборува за тоа ооо дудук!

Ти зборувам за МИНИСТЕР
КОЛКУ ЧАСОВИ БИ ПРЕЖИВЕАЛ ПОСТЕРОТ НА ЏАФЕРИ ВО АЕРОДРОМ??
и не мора да биде огромен како на Јанкуловска, некој минимален!!!

МРШ ТАМУ ФАШИСТИ, ГОМНИ ЕДНИ

:icon_lol:

и не кур ме цитирајте со гомна од типот дека можеби дедо ми загинал кога војувал против Хитлер.Ако не знаете историја и поентата на владеењето на Хитлер,не попувајте без врска.
Гниди.

Гордана Јанкуловска и било кој друг македонски политичар не бил терорист. Талат Џафери беше активен командант во терористичка формација. Споредбата е катастрофа.

Споредбата е иста!
Збориме за министри!!!

Абе ејјј не ми дадовте ниту еден одговор хахахах
Срамота бе фашисти, срамотаааа хахахаха
ШАХ МАТ

Едниот мој дедо се борел со Балистите во ВСВ, а сега балистов ќе ми попува како сум бил фашист... Готово, дајте му уште една нобелова награда!!!

Не сум знаел дека до сега имало рангирање на фашисти од прв и некој друг степен.
:pos:

ел Гранде ПАААНДЕВ, најпознатата македонска личност во светот. Секоја чест!:cuc::pos::pos::pos:

Уште ли не ви е разјаснето дека протестите се организирани од муџахедини од кои и „обичните„ Албанци имат страв. Полицијата според мене подобро е да не покажува мускули туку тајно да ја апси стоката, која во секој момент е спремна да направи уште поголеми проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom