Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Да, вистина е, прочитај историја.
Не сме гомно дојдено од Карпатите, ние сме на свои територии.
Европски народ, со 2 држави, едната во НАТО.
Европски народ кој живее во овие територии и треба да ни бидете благодарни што не имате сограѓани, инаку, Господ знае ти сега каков јазик ке зборуваше, бугарски, српски или кој знае...
Одамна оваа држава ке се рушеше

И најубав народ во цела Европа сте! И најписмен!

Е вака личи за да е се таман.

Друже знам дека Лазарат е најголемото наркоманско дувло у Европа па затоа ке те замолам да ми донесеш и мене од ова што го земаш :pipi:
Алоооооооооооооооо ако ти си денес на тешки дроги ние не сме. :tapp:
Какво е ова прашање : Ајде да ве прашам, колку часови, цитирам, колку ЧАСОВИ, би преживеал еден слицен огромен постер на тогашниот министер ТАЛАТ ЏАФЕРИ среде Аеродром, Карпош или некоја друга населба, вие изберете... :pos:

У своја држава од вас треба да бараме дозвола за тоа каде да ставаме постери !?!??
Ако идеме со твојава логика што не стајте и вие еден огромен постер од Аркан у сред Приштина !?!?!?!? Што има везе и тој вас ве колел ко јагниња за бајрам ;)

П.С. Прашалник (?) се става на крај на реченица кога прашуваш :coffee:

Ајде бе ајде одговори!!!
Министерот Џафери беше министер на МАКЕДОНИЈА.
Колку часови би преживеал неговиот постер на ваша населба???

Абе фашисту, па што зборувам јас? Се гледа што глуп народ сте бре!!!
Знам дека е уништен, но што реков, ПОСТЕРОТ ДО СЕГА НЕ БЕШЕ ДОПРЕН, до протестите никој не го допре.

А ајде да ми одговорите на прашањето што го прашав...
Ја само се надевам дека тебе (и таквите како тебе) еден ден некој кафир ќе ви скине дечиња роднини за Бајрам. Па помини после навака да ти кажувам како си фашист затоа што бараш убиецот да биде осуден.

Да, вистина е, прочитај историја.
Не сме гомно дојдено од Карпатите, ние сме на свои територии.
Европски народ, со 2 држави, едната во НАТО.
Европски народ кој живее во овие територии и треба да ни бидете благодарни што не имате сограѓани, инаку, Господ знае ти сега каков јазик ке зборуваше, бугарски, српски или кој знае...
Одамна оваа држава ке се рушеше
Ок орки од позади Кавказот и средна Азија ,вратите се таму и колите се со арапи,таџикистанци и останати ваши ''брача по вера'' и оставете не овде да не асимилираат и да не направат бугари.
НЕ НИ ТРЕБА ВАША ПОМОШ

Ајде бе ајде одговори!!!
Која ебена поента! :)
Братче, да ми го позајмиш мозокот на два три дена, да одморам малце? :)

Вие сте фашисти од прв степен, тоа сте го докажале.
Господ е голем, направил да живеете со нас инаку одамна би се решила Европа од вас, гомни кутри

Ајде бе ајде одговори!!!
Ај ти одговори зашто од Аркан нема постер во Приштина ????

Браво мој народе забеган.На шипптари смрдени правени од инцест им реплицирате и им ја давате честа да им посветите внимание со тоа што зборувате со нив.
Место да ги ркате со шлајм како што е ркано смреденото шипптарско племе насекаде во светот,сведено каде и да оди, да се дружи со палестинци и други ниски форми на живот и да живее во најсмрдливите населби во Европа како што е Бутел овде.

Зборувате со некој што вие е под нозете закопан во измет.

Господ е голем, направил да живеете со нас инаку одамна би се решила Европа од вас, гомни кутри
Господ таквите кои бранат убијци на деца у Џенехем ги сместува.

Сакам одговор!!!
Постерот на министерката Јанкуловска, огромниот постер, преживеа месеци а ќе преживееше бескрај да не беа немирите.

А колку часови ке преживееше постерот на Џафери во Аеродром на пример???
хахаха абе цигани фашисти сте бе ееееееј!!!

Абе фашисту, па што зборувам јас? Се гледа што глуп народ сте бре!!!
Знам дека е уништен, но што реков, ПОСТЕРОТ ДО СЕГА НЕ БЕШЕ ДОПРЕН, до протестите никој не го допре.

А ајде да ми одговорите на прашањето што го прашав...

Всушност.... Да ти кажам право, знаеш дека кај Сити Мол во Карпош долго време стоеше постер на АлбаФон, телефонски оператор кој дава услуга само на Албански... а башка на нивната интернет страна пола Македонија ја направи Илирска, со се историски артефаки... или тоа не го знаеш? Незнам дали уште стои, одамна патот не ме навлекол натака, ама колку што знам никој од Македонците не го чепна...

И повторно самоубиство од прв степен :cuc:

Ти реков бе ........иди си од тука остави не Европа да не реши.

Браво мој народе забеган.На шипптари смрдени правени од инцест им реплицирате и им ја давате честа да им посветите внимание со тоа што зборувате со нив.
Место да ги ркате со шлајм како што е ркано смреденото шипптарско племе насекаде во светот,сведено каде и да оди, да се дружи со палестинци и други ниски форми на живот и да живее во најсмрдливите населби во Европа како што е Бутел овде.

Зборувате со некој што вие е под нозете закопан во измет.

Гомно, ние имаме НОБЕЛОВИ признанија, а што имате вие??
Имате светски познат селски сурат, ГОРАН ГРАНДЕЕЕ ПАНДЕВ, ете, тоа го имате!

Уште кога ќе ви ги види светот тоа фаците одма препознава надпросечна интелигенција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom