Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ди Мариа се повредил сериозно изгледа, скинат/истегнат мускул, најверојатно и он го пропушта остатокот од првенството.

Ако се иде на варијанта Хамес може да го играат ко лажна деветка и да ротираат со Бензема, во случај Фалкао да не се купува (тогаш деф и за Иско ќе нема место во тимот).

Hello? Isco anyone?

Точно дека не ми е најомилен играч во Реал али типот има потенцијал исто како Родригез. Незнам што сте запнале со него, исто така го имаме и Хесе кој може да игра 10ка или крило.

Hello? Isco anyone?

Точно дека не ми е најомилен играч во Реал али типот има потенцијал исто како Родригез. Незнам што сте запнале со него, исто така го имаме и Хесе кој може да игра 10ка или крило.

Заситен е од титули Иско... треба свежа крв :D

Јас ке бидам задоволен и никој да не дојде само Ди Марија да остане

Sent from my C5303 using Tapatalk

File PBSisCopesTopki @FileXFile · 6h
Ди Стефано :(... Човекот кого насила го потпишаа за Реал и стана Легенда на Меренге. Потпис Франко. Ди Стефано, Легенда. Анимо.
:facepalm:

Како и да е, му пожелувам закрепнување, иако изгледа е во кома и се бори за живот. Ако замине ќе замине најголемата икона на Реал Мадрид. Легендата за Ла Саета Рубиа

Еве го гуруто и неговите миниони кои во секоја прилика јадат гомна за Франко, дури и во овие тешки времиња за секој прав мадридиста кој е погоден од состојбата на Ди Стефано после срцевиот удар.

Еве го гуруто и неговите миниони кои во секоја прилика јадат гомна за Франко, дури и во овие тешки времиња за секој прав мадридиста кој е погоден од состојбата на Ди Стефано после срцевиот удар.
Штета за КостаРика, ќе беше убаво освежување во полуфиналето. Но Аргентина веќе се открива како нов шампион. Тоа е поентата на вечерашната победа на Холандија. Од Марио Кемпес, преку Диего Армандо, до Лео Меси за комплетен циклус. Почна со Холандија, да се заокружи со Холандија па со Германија. ЛЕО МЕСИ ДА ГИ ПОКРИЕ ДВЕТЕ ЛЕГЕНДИ НА ДВЕТЕ ТИТУЛИ ПОД СВОЈОТ ПЛАШТ. Шампионот денес е најавен:) Циклусот се затвора и се промовира новиот крал на светот, како што знае и младо и старо, ЛАВОТ!

Види со каков фрик се замарате :D

само немој за Филе да ми пишувате тука....човекот си има некои трауми од детството...и него не му е лесно..ама тоа е :D[DOUBLEPOST=1404657254][/DOUBLEPOST]a шо е ова со Луис Густаво бе?
Демек го договориле...
Што им е финтата со тие средни играчи :facepalm:

Последно уредено:
Се шпекулира дека Икер ќе оди во Арсенал :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom