Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Прашања за “брачата“:
1. Кога ќе ве праша некој што сте, вашиот одговор Е.......?
2. Во случај на конфликт помеѓу Македонија и Албанија, на која страна ќе застанете?
Делуваат како многу задоцнети прашања, за кои е помалку смешно да се дискутира, ако во предвид се имаат условите и денешнава состојба.

Ако е полесно да кренеш раце што не го прифатиш исламот а ? Пушти брада, скрати панталони, пенетрирај таму кај што не се пенетрира и проблемот ке ти биде решен.
Јас па ке кажам, ако дошло време да се предадеме на вакви умоболни козоебачи тогаш не заслужуваме да имаме држава.
Да имавме одврзани раце ке ги протеравме до Јадран, ама глобална политика се менува а така и симпатиите спрема нив се менуваат.
Ке дојде време кога на никој нема да му чуе дали ти денеска си ркнал нож на некое шконче кое вика голема илирида.
Трпение спасение.
А ја мислев се предадовме. :) Види со кој си опкружен, кај и да се свртиш шкончиња, ќе ти снема и муниција и ножеви дур сите ги поминеш.

А најбоља е приказнава за приведениот "новинар" па престедателот на ЗНМ шпонот Селмани се растрчал да бара одговори кој смеел да го приведе НОВИНАРОТ (а тој бил еден месец практикант во Лајм) како божем не важат за нив закони. мамицата...

-za prvoto, kade ti go gledas radikalizmot kaj osudenicite, celta na terorizamot e da sirat strav, i da izlezat vo javnosta so cista poraka deka tie se zlostornici, vo ovoj slucaj niedna organizacija ne izleze da prevzema odgovornost, tuku jankulovska od koga bea privedeni gi etiketirase ko ubijci uste bez da bidat sudeni. i od koga cuvanje kuran ili biblija znacat deka si radikalen. ne znam kako se osudeni no definitivno ne postojat cvrsti dokazi deka tie se zlostornicite, i deka slucajot treba da se resi vo medgunaroden sud, oti ovde pravdata site znaeme kako se deli i nemojte slepci da se pravite. sepak ako navistina se ubijci togas nikoj ne gi brani, noj daj dokazi kako sto treba.
-za koj voeni zlostornici?
-ne mislam deka kafirite ja zapalija, ali ne i nekoj so zdrav razum, i odma da se politizira situacijata.
- a koj si ti da kazes deka ne e izvrseno vo samoodbrana? da ne bese slucajno ocevidec. dvete opcii se mozni, sto e tolku cudno tuka.ovde bi te prasal sto nikoj ne izleze na protesti (osven nekoi pacifisti) koga pripadnik na policiskite sili ubi dete vo ''samoodbrana'', ali toa ne e nisto , policaecot ne e Albanec, pa najverojatno detevo zgresil nesto.
-se solidariziram so mirni protesti, ne so vandalizmot i so nekolkute vahabisti koi bea prisutni no ne se soglasuvam i so vandalizmot vo G.P, sreca sto bevte pomalku inaku nemojte angeli da izigravate bidejki sekoj vtor vo forumot vikase za nasilstvo. se solidariziram sto bese demoliran stabot na DUI, bidejki tie uste pred dve godini trebaa da prevzemat nesto.
I prikaznata deka lugeto bea sobrani pred dzamii e tocna no samite hodzi apelirale da nema nasilstvo, i normalno petok bil, site bile na molitva.[DOUBLEPOST=1404662360][/DOUBLEPOST]
idiot, prvin ne se katolici u valona, a vtoro i toj siptarot sto go gledas u skopje mu gi vrtis ocite koga ke go gledas vo grad, i mu vikas izvini brat, i ides ovde lecis kompleksi.
Не може тој шиптарот рот да го погледне у очи и да му каже ИЗВИНИ БРАТ, пошто шип тар никад не се шета сам. Ете толку сте храбри.

Не може тој шиптарот рот да го погледне у очи и да му каже ИЗВИНИ БРАТ, пошто шип тар никад не се шета сам. Ете толку сте храбри.
i toa si primetil deka ne se seta sam, za falenje si bravo, a vie sami ste se setale, u kafic sam sedis i ako gledas nekoj Albanec sam mu se pustas da go izbrkas u albania.
dosta so ovie detski muabeti koj i samiot ti ne mu veruvas, od tuka se gledal hrabrosta dali sam se seta ili ne. sam budala se seta po cel den

i toa si primetil deka ne se seta sam, za falenje si bravo, a vie sami ste se setale, u kafic sam sedis i ako gledas nekoj Albanec sam mu se pustas da go izbrkas u albania.
dosta so ovie detski muabeti koj i samiot ti ne mu veruvas
Не се детски муабети. Самиот бев сведок у Куманово кога ги избркаа од твојот вид во сред кафиќ. Само им кажаа дека нема место за нив и овие културно си станаа, без никакви провокации ( нормално дека беа помалку ). Протестирај колку сакаш, уште си граѓанин од втор ред.

Кај ви беа очите и ушите 2001 година. Ни Бугарија ни Србија не се мешаа.

Како што се сеќавам Вулгарија понуди "помош" ама пу пу скраја било од таква помош со задни намери.
Не знам само која тактика ке ја применеа. Бомбардирање со курви можеби ?

Делуваат како многу задоцнети прашања, за кои е помалку смешно да се дискутира, ако во предвид се имаат условите и денешнава состојба.
не ни очекувам реална и квалитетна дискусија. само онака им ги потенцирам работите за да се нервираат малку ................ ако воопшто имаат некава совест во таа црпката
П.С. денес пројдов низ бит пазар и едвај чекав да го одминам тој дел, толку ми се има згрозено како никогаш до сега. муџи колку сакаш, на секое ќоше

За Србија не знам, ама Бугарија се понуди да помогне (со војска и оружје).
Можеби Бугарите имаат задни намери, но некој би рекол дека е подобро да се расправаш со задните намери на Бугарите, неголи да бидеш дел од глобалниот план за геноцид на немуслиманите, од страна на муџиве.

Како што се сеќавам Вулгарија понуди "помош" ама пу пу скраја било од таква помош со задни намери.

Како прво не е Вулгарија бе ? Бугарија. И не е Македонија туку Б.Ј.Р.М. Сега уживај си со браќата и моли се да не воведат визи пак.

Не се детски муабети. Самиот бев сведок у Куманово кога ги избркаа од твојот вид во сред кафиќ. Само им кажаа дека нема место за нив и овие културно си станаа, без никакви провокации ( нормално дека беа помалку ). Протестирај колку сакаш, уште си граѓанин од втор ред.
jas sum svedok na vakvi situacii sekoj den, a veruvas ili ne poveke od 10 dusi od ''tvojot vid'' bea sobrani pred kafic vcera i bea izbrkani ko kucinja samo od eden od mojot vid. dali toa ve pravi vas grajani od tret red?

jas sum svedok na vakvi situacii sekoj den, a veruvas ili ne poveke od 10 dusi od ''tvojot vid'' bea sobrani pred kafic vcera i bea izbrkani ko kucinja samo od eden od mojot vid. dali toa ve pravi vas grajani od tret red?

Кој е мојот вид ? Јас сум Бугар а ти што си ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom