- Член од
- 5 јули 2014
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 11
толку? остана без зборови? очекуваше некој да се симне не твое ниво и со прости и погрдни зборови да разговара затоа што само така знаете да дискутирате?
еве еден аплауз и наклон од мене за твојата речитост.
сега иди и сокриј се пак у подрум[DOUBLEPOST=1404582399][/DOUBLEPOST]
ова треба да те помилува нешто? ко у стилу еве по вера сме исти? ..................... хммммм, во македонија повеќето се атеисти и Q ги боли за измислените другарчиња и збирката раскази............... друго еволутивно ниво за жал
naprotiv so tolku provokacii mnogu sum smiren, kratko bi ti objasnel, jas sum go pretstavil makedonija bukvalno niz cela evropa, i da po prezentaciite sum staval sliki i od crkvi i od dzamii, i od ohrid i od tetovo, sum kazal deka e multietnicka drzava ( a ti negiraj go toa cel tvoj zivot ako sakas) i deka treba da ja posetite i ima mnogu sto da se gleda, da i deka sum albanec, ha ama da kazam ''koj ja ebe albanija'' e toj film nema da go gledas uste mnoogu vekovi, bidejki vo losi vreminja znam deka ti nema da mi izlezez vo presret so ova mislenje tuku toj od albanija.толку? остана без зборови? очекуваше некој да се симне не твое ниво и со прости и погрдни зборови да разговара затоа што само така знаете да дискутирате?
еве еден аплауз и наклон од мене за твојата речитост.
сега иди и сокриј се пак у подрум[DOUBLEPOST=1404582399][/DOUBLEPOST]
ова треба да те помилува нешто? ко у стилу еве по вера сме исти? ..................... хммммм, во македонија повеќето се атеисти и Q ги боли за измислените другарчиња и збирката раскази............... друго еволутивно ниво за жал
koj ti rece deka makedonija e najateisticka drzava, naprotiv, i dali si tolku glup pa da mislis deka stvarno bi se pomiluval so toa deka po vera sme isti, e ajde sega jas tebe da te molam za sozivot. ne me interesira sto ti mislis za sozivotot, bidejki ne si nikoj nesto da smenis, sakam da ti kazam gledajte gi malku rabotite posiroko, ni ti ni jas nema da zamineme od ova zemja, ti ednostavno mozes da places ovde za cista makedonija i etnicki cistenja.