Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.359
- Поени од реакции
- 13.527
Ako veke se rasfrlas so vakvi smajlinja,kaj vas vo fan klub(a i kaj juventasite) sekoe vtoro mislenje e zaЏејмс??
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako veke se rasfrlas so vakvi smajlinja,kaj vas vo fan klub(a i kaj juventasite) sekoe vtoro mislenje e zaЏејмс??
![]()
Кај нас во последни само заAko veke se rasfrlas so vakvi smajlinja,kaj vas vo fan klub(a i kaj juventasite) sekoe vtoro mislenje e za![]()
да ни беа само фан клубовите такви супер ќе беше..ама што е потрагично и тимовите ни сеAko veke se rasfrlas so vakvi smajlinja,kaj vas vo fan klub(a i kaj juventasite) sekoe vtoro mislenje e za![]()
Италија е ова, треба да имаш стаж па да бидеш капитен, тешко дека ќе му ја дадат туку така, Ранокија ќе биде 99%.Користете ја српскава глава паметно. И ако не му ја дадат капитенската лента треба да тргнете пешки и да им ги запалите просториите.
За тренинг е овој а вториот е сличен само со црвени букви.дали овај е вториот дрес на интер? или за тренинг се овие?
![]()
Користете ја српскава глава паметно. И ако не му ја дадат капитенската лента треба да тргнете пешки и да им ги запалите просториите.
Не би било фер према другите што се подолго тука, нека биде заменик сега за сега да видиме Ранокија како ќе се покаже.