Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
the ugly one is JADNA, ne jas. redirect your anger to the mirror - where it truly belongs.

od kade zaklucok deka nervozen ? ps postim ama i bez seker i o2(sleep mode) mi raboti mozokot podobro od tebe.
fala cao![DOUBLEPOST=1404552796][/DOUBLEPOST]
A be Branko ? so te boli ?

Самиот факт дека не јадеш со денови пошто дедо мраз ти рекол така те прави тежок имбецил.

Овој уште не може да разбере дека е боље и ко Боки 13 да си отколку да убиваш деца на Велики Петок или и да поддржуваш убијци. Уште еден доказ дека ни 20 факултета не ги оправаат.

Ајде сеа цитирај ме како и Боки 13 е поубав од мене :pipi:
Нив им се навлажнија гаќичките пошто многу јако им дојде, за најголем кафирски празник да масакрираа некој деца на кафирите. Сите овие форумски и нефорумски гомна што ги подржуваат протестиве, се надевам дека Господ ќе им овозможи, нив лично у фамилија, еден ден тоа ќе им се случи - на Рамазан да им скинат дечиња, па после нека дојдат тука, муабет да праиме. Ќе збориме за неправичноста на судот и државата.

Ме интересира, дали лицемериве мислат дека процесите за тие што ги уапсија во Ѓорче се исто така наместени? Пошто апсеа, на рандом. Луѓе идеа со дигнати раце овие им влегуваа и ги тепаа. А во случајов на АлКаеда, требаа пичка матер да им ебат на џандарите, за да реагираат. Ете тоа ти е кај нас.

Самиот факт дека не јадеш со денови пошто дедо мраз ти рекол така те прави тежок имбецил.

Kakov idiot si, nemam zborovi da te opisam. Unique.

Tebe dedo mraz ti kazuva da skokas po reki po krstovi ili da bojadisas jajca za veligden ?? :facepalm::facepalm:

a0361383125_2.jpg

A be Branko ? so te boli ?
Гостивар од 97ма. За некој ден ќе биде годишнина. И Бране ве има исфрустрирано, фино што потсети.

Неверојатно искомплексиран народ сте. И во период кога уживате најсилна меѓународна поддршка во историјата се палите ко мајмуни на пендрек по глава за некој идиот или 4-5 згради во Центар за кои некој таму кажал дека не треба да ги има. Тешка беда и незрелост.

protest-albanci.jpg

По вчерашните големи протести во Скопје,неколку демонстранти и полицајци беа повредени како и 16-годишно дете со тешки скршеници и телесни повреди, на социјалните мрежи се шират предупредувања за нов поголем митинг, пишува порталот : Tetovasot

Со оглед на фотографијата што круѓи по социјалните мрежи од група на албански протестанти на вчерашниот крвав протест по улиците на Скопје најверојатно станува збор за уште еден нов голем протест во текот на денешниот ден Сабота.

А имено извесен командант Пантер му се заканува на Али Ахмети под итно да ја напушти Владата бидејќи во спротивно лошо ќе си помине,така што извесниот командант се заканува дека ќе се повтори војната од 2001-ва година со уште поголеми крвопролевања!

http://narodenglas.com/?p=497

Kakov idiot si, nemam zborovi da te opisam. Unique.

Tebe dedo mraz ti kazuva da skokas po reki po krstovi ili da bojadisas jajca za veligden ?? :facepalm::facepalm:

Атеист сум. Не верувам во прикаски.
Од друга страна ти веруваш дека,
There are seven things that break the fast, as follows:

1- Intercourse
2- Masturbation
3- Eating and drinking
4- Anything that is regarded as coming under the same heading as eating and drinking
5- Letting blood by means of cupping and the like
6- Vomiting deliberately
7- Menstruation and nifaas

If her period begins before sunset, even if it is just a moment before, her fast is invalidated and she has to make it up.
If a woman’s nifaas ends before forty days, she should do ghusl and pray and fast

Овој уште не може да разбере дека е боље и ко Боки 13 да си отколку да убиваш деца на Велики Петок или и да поддржуваш убијци. Уште еден доказ дека ни 20 факултета не ги оправаат.

Ајде сеа цитирај ме како и Боки 13 е поубав од мене :pipi:

p.s. Мило ми е што постиш, помалце храна, помалце тоалетна ќе трошиш.
Mizerna si so nacinot na mislenje, veruvaj najmal problem ti e lepotata....

P.S ne korisistime toaletna hartija, po higienski mi e so voda :)[DOUBLEPOST=1404553745][/DOUBLEPOST]
Атеист сум. Не верувам во прикаски.
Од друга страна ти веруваш дека,
There are seven things that break the fast, as follows:

1- Intercourse
2- Masturbation
3- Eating and drinking
4- Anything that is regarded as coming under the same heading as eating and drinking
5- Letting blood by means of cupping and the like
6- Vomiting deliberately
7- Menstruation and nifaas

If her period begins before sunset, even if it is just a moment before, her fast is invalidated and she has to make it up.

If a woman’s nifaas ends before forty days, she should do ghusl and pray and fast

pa ti si bil EMO be...

Што да реплицирам? Пишува некој од вас нешто?
Козоебачи, инцестни, племе, нека ги палат, нека ги пукат, нека убиваат сите до еден, и што уште не....
Мене не ме плашите, ниту било кој албанец, само го покажувате вистинското лице, вие никогаш не сте сакале мир, вие сте сакале едната страна да биде згазена цело време, вас најмногу на свет ве боли еднаквоста.
Малку по малку ги убивате и тие макдонци кои навистина сакаат мир, вие не сте криви, ова пропаганда не е од вчера, ова пропаганда ја искусиле и вашите дедовци. Сепак не обвинувам никого, вие сте само жртва. Вината е во друго место. А само едната страна се бори против нив, таа газената, а таа со постојана четка во мозокот игра според диригираното, а останатите ќутат, а знаат дека нешто не е во ред, сепак ретки исклучоци кои чекаат нив да им дојде редот.

Лицемерие без крај, во ѓорче се гордеевте (со ретки исклучоци) како вашите херои палеа кршеа, ја пцуевте полицијата која ве попречуваше со зборови: немојте бе. Етничко чистење. Молотови коктели се подготвуваа пред полицијата.

Ги поздравувам модераторите, браво за нив.
Кое право лице бе пријателе? Имате права како никаде на светот,шо друго сакате??? Кажи ми каде ЕДНО малцинство у светот добило средно школо на нивниот јазик,а камоли факултети? У Германија има 2 милиони+ турци,кој права ги имаат? Дали турскиот е официјален јазик во Германија? Во Америка колку мексиканци,кубанци,латино американци има,па дали шпанскиот е официјален? (а има многу повеќе него вашите 15-17% тука). Шо повише сакате,не сте ми јасни? Протестирате за ослободување на убијците шо убија 4 деца,шо заговарале тероризам алоо...Ако толку сакате терористи да си играте,дај идете у Ирак/Сирија,извикувајте си таму со другарчињата Алаху акбар,убивајте се сами,ебите си мајката сите...Цел свет оди напред,вие заостанати останавте. Нели гледаш и таа Америка шо ве подржуваше до скоро време дигна раце од вас?

Гостивар од 97ма. За некој ден ќе биде годишнина. И Бране ве има исфрустрирано, фино што потсети.

Неверојатно искомплексиран народ сте. И во период кога уживате најсилна меѓународна поддршка во историјата се палите ко мајмуни на пендрек по глава за некој идиот или 4-5 згради во Центар за кои некој таму кажал дека не треба да ги има. Тешка беда и незрелост.
Momentot koga obvinuvas za iskompleksiran narod vo tema so 1000+ strani lecenje kompleksi od sonarodnici..... priceless

Нема потреби од навреди, кои се залудно трошење енергија. Нема корист од нив. Потрошете ја вашата енергија, да разгледате спиок од албански фирми (го има во економија). Ќе се зачудите колку пари им давате, на истите кои ви убиваат деца на Велигден, односно ги бранат убијците. Потрошете време да се видите со соседите, кажете им отворено, за тоа дека не е фер, спрема останатите имотот на Албанци да се продава. Посочете им за процесот, кој населби како Синѓелич (релативно мирни), ги претвори во секојдневен пекол за неалбанците. Посетете ги вашите локални ВМРО-штабови, немајте срам, посочете им за двојните аршини на полицијата, посочете им за се што чуствувате.... Фактите се на ваша страна, голите факти - вести, настани. Математиката е на ваша страна. Ако знаете роднина или пријател, кој купува од Албанци, посочете му ги фактите, посочете му ја нивната константна безочна сплотеност, кога станува збор за одбрана на злосторници, кои прават зло на каури. Вистината е на наша страна, без разлика што и ВМРО и СДСМ се куропушачки партии, кога станува збор за ова.
Има доста вакви работи, кои можат да се направат, а да не се прекрши ниту еден закон, а кон Албанците, да се има еден фер однос. Миљарда пати, по фер, отколку нивниот шаблон за подршка на секој кој ќе направи штета на кафир.

Навредите се бесполези и штетни за испраќачот.[DOUBLEPOST=1404554312][/DOUBLEPOST]
Makedonci - penis so small.
Така испаѓа. Но, сепак навредиве се резултат на фрустрација од константниот албански притисок и нечинење на власта. грубо и кратко кажано.

Momentot koga obvinuvas za iskompleksiran narod vo tema so 1000+ strani lecenje kompleksi od sonarodnici..... priceless
Не обвинувам, констатирам. И никој не рече дека и кај Македонците нема комплекси. Ама кај Македонците има и дебела причина за комплекси. Кај вас тоа е состојба на духот. И згради и споменици што немаат никаква поврзаност со вас ве комплексираат...

Mizerna si so nacinot na mislenje, veruvaj najmal problem ti e lepotata....

P.S ne korisistime toaletna hartija, po higienski mi e so voda :)[DOUBLEPOST=1404553745][/DOUBLEPOST]
pa ti si bil EMO be...
Барем не растурам фамилии и не поддржувам убијци. Среќна сум со проблемов што го имам.Штета што не можеш да сфатиш но ок, we agree to disagree.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom