Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
The true descentant of Aleksandar, the pure aryan race, with slavic background has spoken about genes !! BEHOLD

I'm sorry to disappoint you but physical ugliness is cure-less, a kamoli dusevnata grdotija....
сакам пишан ама не сум го учел школо добро сум бегал од англиски јазик .... сум идел у планина сум го учел како се пука !!! куршум демократија е милостина за вас , затоа идете си во сирија и умрете си таму .

protest15wfqsrhnpt.png

protest2fjb3t6rsk8.png

protest3v4b7kfhy8x.png

The true descentant of Aleksandar, the pure aryan race, with slavic background has spoken about genes !! BEHOLD

I'm sorry to disappoint you but physical ugliness is cure-less, a kamoli dusevnata grdotija....

Ооо јадно едно, сите племиња го оставија племенското во 18ти век, само уште вие останавте со случаи женава трудна а мажот на работа во Швицарска. Славик, не славик, што сакаш треси, Македонци ниту убиваат деца за Рамазан, Бајрам ниту протестираат за убијци. Со што сакаш теши се.

И оди касни нешто, многу си ми нервозен посабајле со извичниците.

Сериозен си дека како Шконтар збориш за грдотија на други луѓе ?

Сериозен си ????

99% како изорани ниви сте во фаците а тие среќни 1% малце заликуваат на луѓе...ептен маллце али пак моеш да ги наречеш луѓе ако ти е добар денот.

Само се надевам дека западната подршка за вашето козоебачко племе кое убива деца...брани убијци ќе заврши дур јас сум жив....па ќе видиме тогаш.

Денес мирно низ Чаршија. Дојдов да завршам некои извештаи на работа и да ви пренесам дека три македонски дуќани се покрадени во текот на ноќта. Комшијата каде што зимам цигари има трафика и е Македонец вика вчера лом напраиле. Коинциденција или е во прашање последователна духовна верност?
Племе

Денес мирно низ Чаршија. Дојдов да завршам некои извештаи на работа и да ви пренесам дека три македонски дуќани се покрадени во текот на ноќта. Комшијата каде што зимам цигари има трафика и е Македонец вика вчера лом напраиле. Коинциденција или е во прашање последователна духовна верност?
Племе
Oni to taka go razbirat. Ne mu go znas religija na mirot.

Мора да се тепа, не за џабе сме полициска држава. Не може наши деца да кршат за контејнери и 2-3 дуќани а овие за напад на државна установа да попијат по некоја шок бомба. Не ме јеби, барам од полицијата да реагира пожестоко. Најавен мирен протест а уствари војна се води на улица, браво за сограѓаните уште еднаш покажаа на кое ниво се, за разлика од нас луѓето.

Сериозен си дека како Шконтар збориш за грдотија на други луѓе ?

Сериозен си ????

99% како изорани ниви сте во фаците а тие среќни 1% малце заликуваат на луѓе...ептен маллце али пак моеш да ги наречеш луѓе ако ти е добар денот.

Само се надевам дека западната подршка за вашето козоебачко племе кое убива деца...брани убијци ќе заврши дур јас сум жив....па ќе видиме тогаш.
Seriozen sum koga citiram luge so zaebani kromozomi da zboruvaat za genetika :)

Само се надевам дека западната подршка за вашето козоебачко племе кое убива деца...брани убијци ќе заврши дур јас сум жив....па ќе видиме тогаш - Bolshevik rhetorics detected.

i ti si full of bullshit.

Attachments

• 10491224_10152782818838488_505454760396394701_n.jpg
    10491224_10152782818838488_505454760396394701_n.jpg
    32,8 KB · Прегледи: 46
Ооо јадно едно, сите племиња го оставија племенското во 18ти век, само уште вие останавте со случаи женава трудна а мажот на работа во Швицарска. Славик, не славик, што сакаш треси, Македонци ниту убиваат деца за Рамазан, Бајрам ниту протестираат за убијци. Со што сакаш теши се.

И оди касни нешто, многу си ми нервозен посабајле со извичниците.
the ugly one is JADNA, ne jas. redirect your anger to the mirror - where it truly belongs.

od kade zaklucok deka nervozen ? ps postim ama i bez seker i o2(sleep mode) mi raboti mozokot podobro od tebe.
fala cao![DOUBLEPOST=1404552796][/DOUBLEPOST]
Фини фрустрации. :D
A be Branko ? so te boli ?

408C5461C7ED3B468159E9F193B0947D.jpg

У секоја нормална држава да застрелаш некој што ти малтретираат дете пред твои очи ако не си ослободен ради нужна одбрана,највеќе што можеш да одговараш е за убиство на миг(афект).Сигурно немал никаква намера човеков да излезе од дома и да убива албанци дур не видел како му ја малтретираат и му се закануваат за животот на ќеркичката.Е ова е вистински маченик пријатели.За ова ние требаше да го запалиме цел суд сосе Битпазар.Ама такви сме,све за мир у куќа и еве како ни се враќа.

Овој уште не може да разбере дека е боље и ко Боки 13 да си отколку да убиваш деца на Велики Петок или и да поддржуваш убијци. Уште еден доказ дека ни 20 факултета не ги оправаат.

Ајде сеа цитирај ме како и Боки 13 е поубав од мене :pipi:

p.s. Мило ми е што постиш, помалце храна, помалце тоалетна ќе трошиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom