Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Оти тие неколку иљади шо кршеле и палеле низ Скопје место зијан , не направат нешо корисно за татковината, ете да се растрчаа наваму натаму да ги најдеа вистинските убијци, секој од тие 5000 шо каменуваа по улици има по десетина приатели преку кои можеше да се распраша, информира дали некој знае нешо, дали нешо му е сомнително ете ти одма 50.000 истражители и тие преку свои приатели кој што слушнал, кој што видел, и вчера одма можеа да му понудат на полицијата и судот нови информации, сведоци, сознанија кои би довеле до ослободување на невините, а вистинските убијци да се најдат зад решетки наместо да се прават милионски штети низ градот кои сите ние ќе ги плааќаме.
Па тие се вистинските убијци бе туп,најдени и затворени,а ова што протестираа мислиш за тоа протестираа, протестираат оти знаат шо лајно држава сме и дека кој посака курташак може да си игра со нас.

CITAT За "дивјаштвото" на протестантите:

- Протестантите од вчера заслужуваат секоја почит, што за разлика од сличните протести на “питомите дечиња” во Ѓорче Петров не запалија ниту еден дуќан на не-албанец, туку својот бес прецизно го упатија кон вистинска адреса - врз зграда која се нарекува суд, но од многу граѓани не се признава како институција на независно судство.

Кај кур ја направија Систина онаму да ги лечи, како не испоумрат од рак или од тие генетски болести што ги носи инцестот...
Ljubomorna si sto Sistina ne leci grdost ???

Па тие се вистинските убијци бе туп,најдени и затворени,а ова што протестираа мислиш за тоа протестираа, протестираат оти знаат шо лајно држава сме и дека кој посака курташак може да си игра со нас.
Многу си бе нервозен од сабајле. Не чини то, ќе ти мани на чир, шеќер, притисок, срце... можи да те најдат некогаш спружен на улица.........

Вчерашните козоебачки протести не беа за осудените мутанти, туку инцесноидните калимеровци сакат да почнат граѓанска војна у МК.

Многу малку е потребно за го добијат тоа што го сакаат за тоа и самите се свесни.Утре точак ќе му украдат во мало на некое ш иптарче и оп пак на протести.[DOUBLEPOST=1404547280][/DOUBLEPOST]
Многу си бе нервозен од сабајле. Не чини то, ќе ти мани на чир, шеќер, притисок, срце... можи да те најдат некогаш спружен на улица.........
Не бе ич не сум нервозен, само ме нервираат глупи луѓе.

10527706_10154313901235506_682581325277963190_n.jpg

сам себе си се нервираш тогаш
Ова не е тема за игра на зборови имаш друга тема за тоа,така да носи си го детскиот хумор на друго место.

- Протестантите од вчера заслужуваат секоја почит, што за разлика од сличните протести на “питомите дечиња” во Ѓорче Петров не запалија ниту еден дуќан на не-албанец, туку својот бес прецизно го упатија кон вистинска адреса - врз зграда која се нарекува суд, но од многу граѓани не се признава како институција на независно судство.

Припадник на инцест раса нешо као ми праи фори за грдотија, ејјјј ама ме заеба :eek:
За грдотија а не грдост има лек, пластична операција се вика и имаш во Систина, нема што да љубоморам, за рак и пореметени гени од инцест уште не нашле.

ОХ срциња они милички, само излегле да ги поддржат терористиве со извикување УЧК, Алах, и Чиста Шиптарија.
Биди среќен што Систина нема лек за вашето племе.

Припадник на инцест раса нешо као ми праи фори за грдотија, ејјјј ама ме заеба :eek:
За грдотија а не грдост има лек, пластична операција се вика и имаш во Систина, нема што да љубоморам, за рак и пореметени гени од инцест уште не нашле.
The true descentant of Aleksandar, the pure aryan race, with slavic background has spoken about genes !! BEHOLD

I'm sorry to disappoint you but physical ugliness is cure-less, a kamoli dusevnata grdotija....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom