Кајгана Радио - Лето 2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Добиваш прелазна од мене дека се уклучив баш на тие две што ги знаев, експресно и таа после неа и сега на крајов :D

@blue ladybug спреми се, Bailando ми е последна :)[DOUBLEPOST=1404489790][/DOUBLEPOST]И инаку дајте ми оценка за прв ден :)

Ајдеееее некој трансче , хаусче нешо , нека кренит атмосфера :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1404491353][/DOUBLEPOST]
@blue ladybug спреми се, Bailando ми е последна :)[DOUBLEPOST=1404489790][/DOUBLEPOST]И инаку дајте ми оценка за прв ден :)
Падна другар , се глеаме август на полагање :cool:

Последно уредено:
Јас би пуштал сега нешто комерцијално хауфче ако има некој да ми среди сетинзите.. :)

Сите што сакате да пуштате, инсталирајте TeamViewer, инсталирајте Winamp и инсталирајте ова

http://forums.winamp.com/showthread.php?t=372044

и пишете ми ПП за да ве средам (no sex). Али тоа ќе можам вечер после фудбалот

Дечки ај малце ручна дигнете. Пријавувањето можете да го сторите тука:
Програма на Радио Кајгана 2014 (пријави)

Според мене најдобро е да се пријавите и да си има некој распоред по кој ќе оди радиото вака кој како стигне да пушта и не е океј, подобро е кога се има распоред. Јас ќе го уредам распоредот на пуштање музика а до тогаш пријавувајте се во темата. Во темата
Програма на Радио Кајгана 2014 (пријави) ќе ги означам сите кои се пријавиле за распоредот и да видиме како стоиме.

Ајде ја превземам малцe. За почеток идеме со лабаво летно трансче.

@.Sky. @STEALTH

Што бидна со распоредот? :) Ајде дур е загреана работава да ја реализираме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom