Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Имаше вакви шпекулации да. Само не ми се верува пошто нашиве газди не би продале лудак како Суарез за да купат уште поголем лудак. Дамиао јак беше ама го изедоа повреди, кузнај каде е сега и во каква форма така да ризик ви е тој. А за Маркович заинтересиран е и Ливерпул (повеќе пари иаме сега Суарез ќе го шитниме :icon_lol:) Само еве @Донев нешто друго вика за него. Кажи им Донев :coffee:
Извини вака ама Балотели никад не праел вакви работи ко Суарез.

Неам нешо особено кејф да го бранам Марио ама за Суарез е светец.

Извини вака ама Балотели никад не праел вакви работи ко Суарез.

Неам нешо особено кејф да го бранам Марио ама за Суарез е светец.
Абе како не правел. Балотели еден куп глупости има направено. Е сега не се сите на терен али и тоа штети. Плус што е со она кога ќе му текни ќе почни да касни на тренинзи, да се глупира на сред утакмици, да не му се игра.......е Суарез кога и да играл давал максиум. Никогаш не се однесувал како да му е скурчено да игра

Имаше вакви шпекулации да. Само не ми се верува пошто нашиве газди не би продале лудак како Суарез за да купат уште поголем лудак. Дамиао јак беше ама го изедоа повреди, кузнај каде е сега и во каква форма така да ризик ви е тој.

Не е поголем лудак, тоа сигурно... Тоа дека е неодговорен стои, но дека е повеќе луд од Суарез, сигурно не.

А доколку Фалкао отиде во Реал, Балотели најверојатно ќе заврши во Монако.

Може и Арсенал повторно да се врати во игра, тие пред СП беа доста загреани за него.

Имаше вакви шпекулации да. Само не ми се верува пошто нашиве газди не би продале лудак како Суарез за да купат уште поголем лудак. Дамиао јак беше ама го изедоа повреди, кузнај каде е сега и во каква форма така да ризик ви е тој. А за Маркович заинтересиран е и Ливерпул (повеќе пари иаме сега Суарез ќе го шитниме :icon_lol:) Само еве @Донев нешто друго вика за него. Кажи им Донев :coffee:
Ме фати во незгодно време :D
Челзи поседува 50% од не знам што од Маркович, и во било кое време може да го земе за 7,5 милиони ЕВРА. А вредноста му е многу повеќе од тоа нели.

Абе не сте ми јасни... Како можете да се палите на играчи кои одиграле добри 10 минути на Светското. Ги имате гледано оваа сезона, претходните!? Не се залетувајте.
Ја со две раце би прифатил продажба на Балотели за Итурбе + напаѓач (да е до 26 години) .
Реално гледано со парите од Балотели можеме да го дозволиме тоа. Плус што се исчисти џганот колку-толку, а и платата му е голема на балотели (доволна за Итурбе плус еден напаѓач)...

Сега па пишува дека Валбуена и Гризман се алтернативите за Итурбе. Овој Гризман ако го земеме :drk::drk:
моментално вредноста на трансфермаркт му е 22 милиони фунти, за да ги победиме Челзи и Арсенал во потписот ни требаат дупло од тоа, 40 милиони фунти ќе свршат работа, а може и повеќе ако се покажи понатаму на светсково. Ако иТурбо не го земиме сеа, овој па ич. Најверојатно ќе биди Лавези или Черчи алтернатива.

Работава со иТурбо ми стана ептен сомнителна, се повејче си мислам дека, Соглијани и Галијани имаат некој договор да ја зголемуваат цената на играчот за Јуве да даде повеќе пари. На крајот че биди „се обидовме,ама беше тешко“

моментално вредноста на трансфермаркт му е 22 милиони фунти, за да ги победиме Челзи и Арсенал во потписот ни требаат дупло од тоа, 40 милиони фунти ќе свршат работа, а може и повеќе ако се покажи понатаму на светсково. Ако иТурбо не го земиме сеа, овој па ич. Најверојатно ќе биди Лавези или Черчи алтернатива.

Работава со иТурбо ми стана ептен сомнителна, се повејче си мислам дека, Соглијани и Галијани имаат некој договор да ја зголемуваат цената на играчот за Јуве да даде повеќе пари. На крајот че биди „се обидовме,ама беше тешко“

Желбата на Итурбе била Јуве, сега по автоматизам нашиве треба да се откажат од преценетиов, и да атакуаат по Гризман, кога веќе даваат 30 за Итурбе значи има, може ќе дадат 40 за Гризман :icon_lol:

Желбата на Итурбе била Јуве, сега по автоматизам нашиве треба да се откажат од преценетиов, и да атакуаат по Гризман, кога веќе даваат 30 за Итурбе значи има, може ќе дадат 40 за Гризман :icon_lol:
ти не си нормален жими се .
се ценкаат за Рами за 200 000 евра, цел состав да го продадиме нема да земиме 40 милиони фунти.

Абе не сте ми јасни... Како можете да се палите на играчи кои одиграле добри 10 минути на Светското. Ги имате гледано оваа сезона, претходните!? Не се залетувајте.
Ја со две раце би прифатил продажба на Балотели за Итурбе + напаѓач (да е до 26 години) .
Реално гледано со парите од Балотели можеме да го дозволиме тоа. Плус што се исчисти џганот колку-толку, а и платата му е голема на балотели (доволна за Итурбе плус еден напаѓач)...
a па итурбе што изигра сезонава ? има 8 гола и 4 асистенции само а бараат 30 милони...

Итурбе е класично десно крило, баш таа позиција што ни треба. Ако Инзаги го сака тоа е друго. Черчи е малку постар ама може и он да заврши работа.
Овој Гризман не го даваат на рати. :D
Валбуена исто како Лавеци по 29 години.

Само немој на крај да останат со оној Бамбини :icon_lol:

http://outsideoftheboot.com/2014/01/15/juan-iturbe-scout-report/

и од пред три години

http://tikitakafootball.blogspot.com/2011/01/scout-report-juan-manuel-iturbe.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom