Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Сега дендарион ќе каже дека овие е од дуи наместени демек има упасени :D
Не. Сега Дондерион ќе ти каже дека ако си стварно вмровец, секогаш Македонија ќе ти биде пред партијата. И нема заради партиски интереси да ја искривуваш вистината на штета на својот народ.

Ова е протест за да се отргне вниманието на народот од бранот поскапувања. Веќе позната финта. Демек они сами се организираат? Немој не ме радуј.
Се е тоа за мачкање очи, организирани се од тие што се прават најголеми Македонци и што ни се на врвот на државата.
Овцички сме и овцички ќе си останеме
Индиректно ја браниш стокава или грешка сум? Сакаш да кажеш дека целиот протест е да се замачкаат очите на народот поради тоа што Родео тврдо сега ке биде 60 денари?
На дел од членовите на форумот стварно им треба стручна помош.
Ова се непослушни свињи, а за непослушни свињи се знае. Нож у грло.

Од една страна напизден сум од импотентнава полиција,ама од друга страна невидено задоволство ми прави да ги гледам копилињава како јадат ќотек и пијат столици,гајби и флаши по глава.

Не. Сега Дондерион ќе ти каже дека ако си стварно вмровец, секогаш Македонија ќе ти биде пред партијата. И нема заради партиски интереси да ја искривуваш вистината на штета на својот народ.
Која е вистината? Дека Американска амабсада на ден пред протестиве дава изјава дека ПОЛИЦИЈАТА ТРЕБА ДА БИДЕ МИРНА? Буквално нивни зборови. Што да кажам понатака?

Дали се нормални бе? Вака некој да ме мава и да стојам ? Решетам 30 души без око да ми трепне. Па нека почне граѓанска војна на крај краева. Преку кур од ова племе неписмено.

партијата е побитна,ако треба и ќе го тепаат со шипки,ќе седи ќе ќути и ќе трпи,пошо од партија му е така кажано.

И што е ова? се фрла со стаклени шишиња а тие седат и ништо не преземаат се бранат само.
Во Битола се фрлија неколку камења па после долж цело шеталиште страдаа малолетни и луѓе што врска немаа со ситуацијата.

Да си ми жив и здрав.

А на овците што им следува ? Колење. Ќе не заколат сите до последен.
прво стрижење неколку пати у живот.
Пред да те препуштат некој муџа да те скине, ќе ти исцицаат све што имаш, преку давачки, закони, услуги, казни и други измислени начини да се собере све од идните жртви.
Буквално тоа ни прави власта.

Индиректно ја браниш стокава или грешка сум? Сакаш да кажеш дека целиот протест е да се замачкаат очите на народот поради тоа што Родео тврдо сега ке биде 60 денари?
Родео тврдо 55 е бе.

Не бранам ја никој. Ама факт е дека Албанците протестираат само под наредба на нашата влада кога треба нешто да се замачка.
Што мислиш зошто не ги тепаат? Зошто не ги апсат?
Чукајте се вие во гради со вашиот патриотизмот. Врвот ве ебе у гз, а се крие зад граѓаните од втор ред.

Brace yourself,
па идев сви јаки на фб да собирав армију и да дизав револуцију.
К'д смо си биле cunts к'д требало да се збори,топрв ке бидемо сведоци на акцие на диво племе.

прво стрижење неколку пати у живот.
Пред да те препуштат некој муџа да те скине, ќе ти исцицаат све што имаш, преку давачки, закони, услуги, казни и други измислени начини да се собере све од идните жртви.
Буквално тоа ни прави власта.

Ќе стрижат додека не му пукне филмот на некој. Секој знае да го повлече орозот и да изрешета неколкумина.

Од една страна напизден сум од импотентнава полиција,ама од друга страна невидено задоволство ми прави да ги гледам копилињава како јадат ќотек и пијат столици,гајби и флаши по глава.
Ова не е никаков страв на полицијата, а најмалку од 500-600 тинејџери, туку ова е политика на власта. Намерно не се дава наредба полицијата да реагира, а не дека некој им се плаши. Целта е исполнета, убиците се осудени доживотно, а протестите и така после овој ден ќе стивнат. Ебан си е ебан е поговорката. Ги нема ни ДУИ, ДПА, ПЕИ, ИВЗ никој да зуцнат. Ставени се во шах-мат позиција.

Ова кожуваш колку полицијата е нодоквакана (нивното водство што не дава наредба да си ја вршат работата) или колку се недоквакани амеби тие што вака фрлаат се и сешто на нив. На која страна си господине пуштете ги убијците на слобода убијат и други ?

Како нема моќ? Осудени ли се гадовите? Што праат воие што протестираат? Хаос у нивната населба. Или ти е жал за 2-3 повредени џандари кои ги нарекуваш ш иптарска полиција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom