S
sramezliviot blesavko
Гостин
U kola na parking pred zgrada na edna moja bivsa, ja isprativ ne mi dade na pocetok na vrska, taka mi se bese skamenil nemase sansa do doma da go drzam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто за жал...како помали 3-4-5 одделение кога си седевме во маало често знаевме да ги извадиме и да ги толчеме и тоа сме биле по 7-8 деца...Групното дркање е за жал реалност. Ми се случи на НГ (7мо-8мо одд) одам по кебапи в кујна а таму порнич на 10 инчен телевизор и сите групно си паткаат. Од што немаше место еден беше на горниот дел од каучот легнат. Остај што е ептен геј, и гладен останав таа вечер. Иронијата е во тоа што 20 минути подоцна дојдоа и женцките (школски) и никој не ги допре.
si merevte na koj najdaleku mi dzitka u osmo u toa se pravese hahaМи текнува еднаш седмо или осмо,кај другар дома 5-6 души гледаме порка и си ги дркаме.И оддеднаш ја слушаме мајка му влага дома,приберување чоповите,влага жената и гледа пуштено ПЕС на ПЦ,двајца со џоистици у рука.Кој "памет" сме го имале ко дечишта..денес не се ни спомнуваат дури ни у заебанција ваквиве "манифестации" иако сме горе доле истото друштво.Бруки![]()
Хаха не бевме до толку,си имавме тоалетна.Не беше никаква компетитивна активност.А на физичко и у средно си ги меревме кој му е поголем,тука нема ништо чудно,алфа статус е у питање.![]()
EE go sobiravme po edna nedela po 10 dena nedrkan ko ke dzitne na plocka xexexeХаха не бевме до толку,си имавме тоалетна.Не беше никаква компетитивна активност.А на физичко и у средно си ги меревме кој му е поголем,тука нема ништо чудно,алфа статус е у питање.![]()
белење плочки а xDEE go sobiravme po edna nedela po 10 dena nedrkan ko ke dzitne na plocka xexexe
koj poveke ke isfugira tepa, a najbolje e toj sto moze da dobaci do top sifon na srede kupatiloбелење плочки а xD
hahaha ne ste bile normalni ejkoj poveke ke isfugira tepa, a najbolje e toj sto moze da dobaci do top sifon na srede kupatilo
jebiga, i sea znae da dzitne ako ne bil u akcija poveke dena kaj devojka u kosa hahahahaha ne ste bile normalni ejDD
hahhaa kolku si mrdnatjebiga, i sea znae da dzitne ako ne bil u akcija poveke dena kaj devojka u kosa haha