- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Неограничен ли е?T-home
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неограничен ли е?T-home
Неограничен ли е?
Пробај неколку саати па и еден ден ако треба да ти е исклучен интернетот, потоа провери колку ќе ти е потрошено.
Пробај неколку саати па и еден ден ако треба да ти е исклучен интернетот, потоа провери колку ќе ти е потрошено.
Значи се исклучи и рутер ако имаш и модем. Ако ова ти е исклучено побарај објаснување од кај нив.И ако пак има потрошено, шо би значело то?
Океј, ако со исклучен рутер повторно се троши да се обратам кај нив. А ако не се троши со исклучен рутер, тогаш што би можело да е проблемот?Значи се исклучи и рутер ако имаш и модем. Ако ова ти е исклучено побарај објаснување од кај нив.
Ако е второто тогаш некој ти ја знае лозинката и на вклучен рутер ти краде. Смени јаОкеј, ако со исклучен рутер повторно се троши да се обратам кај нив. А ако не се троши со исклучен рутер, тогаш што би можело да е проблемот?
Ако е второто тогаш некој ти ја знае л озинката и на вклучен рутер ти краде. Смени ја
Сигурен сум дека никој не ми ја знае...
A da ne gleas HD videa po cel den na youtube?