Тикви4ка
Нарцис со сина крв
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 3.134
- Поени од реакции
- 273
јас секогаш успевам да заспијам... не ми е проблемабе кога ке заспиеш е супер ама додека заспиеш а не ти се спие баш лелее:nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас секогаш успевам да заспијам... не ми е проблемабе кога ке заспиеш е супер ама додека заспиеш а не ти се спие баш лелее:nesum:
Jaс кога сакам, успевам да останам буден ( без внесување на некои специјални супстанции во мојот организам кои ќе ми помогнат во тоа, пример: кафе, таблети за неспиење или спиење и слично ) и над 72 часа, без да ги имам симптомите кои покажуваат дека не сум спиел. После околу 72 непреспиени часови, доволен ми е сон од 6 - 8 часови. Обично, од 24 часови од денот, 3 до 4 од нив спијам. Околу 95% од одтанатото време сум пред компјутер и читам во врска со некои интерсни работи. Кога подолго време сум буден, се чуствувам поубаво.
Така, убаво.како бе човече да не спиеш 72 часа?? ај те молам објасни.
знаеш ли ти колку се тоа ејјјј. иначе крајната мисла ти е одлична.
E DADA..AMA TIE 20 MIN dok zaspies se smrt ...se vrtis., se prevrtuvas, dosadno , sklet faka......ali odkoa ke pominat ...auuu brate... roboteee.dzoa bebe .ehhee.
Штом е вештачко,,значи дека не е убаво..Секако дека не е здраво така и ништо не може да го замени природното спиење...Откако не успеаа да најдат начин да го продолжат регуларното траење на едно дено-ноќие,научниците се свртеа кон хакирање на човечкиот организам,кој во иднина ќе може да преживее со само два часа спиење дневно.
Според магазинот "New Scientist",новите лајфстајл таблети треба да им овозможат на луѓето да спијат подлабоко и погусто.по што тие ќе се чувствуваат посвежо и поодморено отколку од регуларен сон.Пилулите дури можат да им помогнат на луѓето да не спијат и по неколку дена по ред.
Така, убаво.
Првиот пат ми беше кога за прв пат дома имав интернет. Затоа што тогаш се чуствувам прекрасно, истото го повторив повеќе пати.
Ми изгледаа како 5 минути...но кога го видов датумот и часот, сфатив дека се околу 72 часа.
Баш пред некое време читав дека ако немаш спиено повеќе од три дена можеш да имаш некои посериозни последици како халуцинации не можност за разликување на тоа што е вистина,умор,и.т.н и.т.н и сето тоа се јавувало на третиот ден...Значи не ми е баш веродостојно тоа што го кажуваш..Но можеби грешам?:smir: