Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386
Да а? а ти како го тераш дечко ти да пие сок4е од јабол4е, па затоа не ти е гадни4ко, т.е. не ти "направил" да ти биде гадно? hehe.
Кога пишав направил да им е гадно, не мислев дека треба да пие сок од јабол4е за да не е гадно,туку да не ја форсира девојката да го направи тоа. Сакам да кажам дека доколку девојката се осеќа сигурна со партнерот, во голем дел од случаите сама и се јавува желбата за да му го пружи тоа задоволство,барем според мене. Секако,доколку знае дека не му претставува некое задоволсво на партнерот да и го истресе во уста, не обрнува внимание многу на тој детаљ.

Mizhi Asan, I da sum odnesena od zanesena goltanje ne ide u predvid...
Ами сега веќе кога ти свршил во уста( што се подразбира пошто голтање не иди во предвид), кај си ја голтнала кај си ја плукнала.
Во желудникот секао немаш рецептори за вкус, така да мислам исто ти се фаќа.

Еее како ѝ запнавте! Уште да ѝ кажете дека е здраво и полно со витамини и минерали.

Mizhi Asan, I da sum odnesena od zanesena goltanje ne ide u predvid...
Денеска момичките, жените или како да ги наречам голтат за пари или од радозналост а во старо време кога не се имало многу пари голтале за да добијат топол напиток, се немало пари за кафичи и кафани [emoji2]

Ами сега веќе кога ти свршил во уста( што се подразбира пошто голтање не иди во предвид), кај си ја голтнала кај си ја плукнала.
Во желудникот секао немаш рецептори за вкус, така да мислам исто ти се фаќа.

Skroz isto I od seta ubavina pri opshtenjeto jas radi edno goltanje da ispovratam.. nemat shansi
p.s neznaes na sto se me podsekja muski polov iscedok koa ke go setam vusta....[DOUBLEPOST=1404279080][/DOUBLEPOST]
Денеска момичките, жените или како да ги наречам голтат за пари или од радозналост а во старо време кога не се имало многу пари голтале за да добијат топол напиток, се немало пари за кафичи и кафани [emoji2]

Abe porano epten znaele kako da go lapnat I plus gratis topol napitok.... Oj be

Mnogu muzi se silat se jacaat deka nivnite primaat vo usta goltaat, jas ne se silam i jacam se slucilo vo usta da ama ostatokot sto ostanal na jazik kaj partnerkata sto posto i jas sum goltnal posle toa jazik na jazik usta na usta ostanalo nekoj del i za mene xexee

Mnogu muzi se silat se jacaat deka nivnite primaat vo usta goltaat, jas ne se silam i jacam se slucilo vo usta da ama ostatokot sto ostanal na jazik kaj partnerkata sto posto i jas sum goltnal posle toa jazik na jazik usta na usta ostanalo nekoj del i za mene xexee

med_1385852509_00005.jpg

Skroz isto I od seta ubavina pri opshtenjeto jas radi edno goltanje da ispovratam.. nemat shansi
p.s neznaes na sto se me podsekja muski polov iscedok koa ke go setam vusta....
Не сум баш сигурен дека се разбравме или те разбрав. Не дека сакам да навлезам во твојот интимен живот, во секој случај тоа е недолично дури и за на форум. Сепак да појаснам. По твојот пост јас сватив дека немаш проблем со свршување во уста но имаш проблем со голтањето, па тука некако ме збуни. Ми нема логика некако. Е сега ако не сакаш воопшто да ти сврши во уста , она со голтањето секако се подразбира, но ако сакаш да ти сврши, а ти е гадно да голтниш не ми држи вода некако. Непријатниот вкус иди од рецепторите во устата а не од желудникот.
п.с А од каде би знаел :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom