Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Aw snap... Сеа глеам, а веќе договорив нешто за вечер...
Ако се дешава нешто утре да, count me in... иако не сум некој за по театар и слично ќе ве дружам пошо максимум уште 10 дена сум низ скопјево :)

Од утре ќе бидам дома, не бев во можност за дружба деновиве. Убаво поминете си ако идете денес ;)

Епа сеа, треба и некој да е тапа... а ја то шо уствари видов во 8 ипол кога завршив со работа... а бев во шутка на пример... па види сеа ;D

This.

,DSC_0015.jpg

Досеа сум водел две Pathfinder кампањи така да имам горе доле некакво искуство со Dungeon Master-исување. Aко има заинтересираност од барем 3-4 играчи може да се проводи една кратка aвантура за запознавање на нови играчи и влагање во колосек па после ако има заинтересирани може и full fledged кампања. :)

This.

,Прегледај го приврзокот 96519

Досеа сум водел две Pathfinder кампањи така да имам горе доле некакво искуство со Dungeon Master-исување. Aко има заинтересираност од барем 3-4 играчи може да се проводи една кратка aвантура за запознавање на нови играчи и влагање во колосек па после ако има заинтересирани може и full fledged кампања. :)
ПОЈМА НЕМАМ што ти е ова :confused:
ај наредна собиранка ќе објасниш, ок?

Znae nekoj dobra kafana ?? Po moznost u tezok boemski still....pa da se opustime malku od sekojdnevieto :cool:

Znae nekoj dobra kafana ?? Po moznost u tezok boemski still....pa da se opustime malku od sekojdnevieto :cool:

Ако си 99та година, едина боемска кафана ко за тебе мекдоналс, али ти го затворија јебига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom