Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

S

StormRage

Гостин
Aw snap... Сеа глеам, а веќе договорив нешто за вечер...
Ако се дешава нешто утре да, count me in... иако не сум некој за по театар и слично ќе ве дружам пошо максимум уште 10 дена сум низ скопјево :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Од утре ќе бидам дома, не бев во можност за дружба деновиве. Убаво поминете си ако идете денес ;)

S

StormRage

Гостин
Епа сеа, треба и некој да е тапа... а ја то шо уствари видов во 8 ипол кога завршив со работа... а бев во шутка на пример... па види сеа ;D

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
This.

, DSC_0015.jpg

Досеа сум водел две Pathfinder кампањи така да имам горе доле некакво искуство со Dungeon Master-исување. Aко има заинтересираност од барем 3-4 играчи може да се проводи една кратка aвантура за запознавање на нови играчи и влагање во колосек па после ако има заинтересирани може и full fledged кампања. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
This.

,Прегледај го приврзокот 96519

Досеа сум водел две Pathfinder кампањи така да имам горе доле некакво искуство со Dungeon Master-исување. Aко има заинтересираност од барем 3-4 играчи може да се проводи една кратка aвантура за запознавање на нови играчи и влагање во колосек па после ако има заинтересирани може и full fledged кампања. :)
ПОЈМА НЕМАМ што ти е ова :confused:
ај наредна собиранка ќе објасниш, ок?

sinan99

Dado
Член од
1 јули 2014
Мислења
21
Поени од реакции
2
Znae nekoj dobra kafana ?? Po moznost u tezok boemski still....pa da se opustime malku od sekojdnevieto :cool:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Znae nekoj dobra kafana ?? Po moznost u tezok boemski still....pa da se opustime malku od sekojdnevieto :cool:
Ако си 99та година, едина боемска кафана ко за тебе мекдоналс, али ти го затворија јебига

Kajgana Shop

На врв Bottom