Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.211
- Поени од реакции
- 34.455
Може да се приклучите и на Windows Phone Македонија - заедница на кориснции на WP
Некој да ме просветли како да намалам/зголемам звук на звучник кога зборувам Lumia 820? Моментално, многу ми вика телефонот, сите наоколу ме слушаат... а на +/- копчињата од страна ми го намалува ringtone volumе наместо онај за зборувањето...
Го најдов конечно... не само во тек на разговор, туку и телефонот треба да ти е на увоСамо во тек на разговор можеш да регулираш јачина на звук за разговор. Бар на мојот телефон така е, и често регулирам, така да до сега не сум имал проблем.
Средено ... го избришав стариот АПН и преку конекшн сетап си намести сам параметриНекој да постира АПН подесувања на интернет, за HTC 8S на т-мобиле
Го најдов конечно... не само во тек на разговор, туку и телефонот треба да ти е на уво
Хахаха де бре до толку ли ? претходно како да сте немале телефонСе убив барајќи како да го зголемам звукот, беше неподносливо тихо. Тенкју Џиш
Зависи каде ги меморира сликите.Види да не ти се во меморијата на телефонот.Имаш ли сметка на хотмаил.Може и кртичката да ти е расипана.Зошто не ми ги дава сликите од Camera Roll да ги видам на лаптопот, фолдерот го дава празен, а има слики. Лаптопот ми е на Win7, мобилниот е WP8.
Koга ќе го приклучиш телефонот на компјутер ти излегува плаво бел прозорец на него пишува browse files го одбирашДа, во меморијата на телефонот се. Овие слики, и тие на картицата, ги гледам најнормално на телефонот, ме чуди зошто на лаптопот не ги гледа.