Windows Phone: Помош и поддршка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со DataSense на HTC 8S.

Како што читав, дали ќе ја имаме апликацијата зависи од мобилниот оператор. Телефонот ми е купен од T-Mobile и е carrier locked. Дали T-Mobile поддржува DataSense?

Некој да ме просветли како да намалам/зголемам звук на звучник кога зборувам Lumia 820? Моментално, многу ми вика телефонот, сите наоколу ме слушаат... а на +/- копчињата од страна ми го намалува ringtone volumе наместо онај за зборувањето...

Некој да ме просветли како да намалам/зголемам звук на звучник кога зборувам Lumia 820? Моментално, многу ми вика телефонот, сите наоколу ме слушаат... а на +/- копчињата од страна ми го намалува ringtone volumе наместо онај за зборувањето...

Само во тек на разговор можеш да регулираш јачина на звук за разговор. Бар на мојот телефон така е, и често регулирам, така да до сега не сум имал проблем.

Само во тек на разговор можеш да регулираш јачина на звук за разговор. Бар на мојот телефон така е, и често регулирам, така да до сега не сум имал проблем.
Го најдов конечно... не само во тек на разговор, туку и телефонот треба да ти е на уво :)

Некој да постира АПН подесувања на интернет, за HTC 8S на т-мобиле

Некој да постира АПН подесувања на интернет, за HTC 8S на т-мобиле
Средено ... го избришав стариот АПН и преку конекшн сетап си намести сам параметри

Го најдов конечно... не само во тек на разговор, туку и телефонот треба да ти е на уво :)

:cuc: Се убив барајќи како да го зголемам звукот, беше неподносливо тихо. Тенкју Џиш

Hangouts алтернатива на која ќе ги имам и групните чатови? :/

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Зошто не ми ги дава сликите од Camera Roll да ги видам на лаптопот, фолдерот го дава празен, а има слики. Лаптопот ми е на Win7, мобилниот е WP8.

Зошто не ми ги дава сликите од Camera Roll да ги видам на лаптопот, фолдерот го дава празен, а има слики. Лаптопот ми е на Win7, мобилниот е WP8.
Зависи каде ги меморира сликите.Види да не ти се во меморијата на телефонот.Имаш ли сметка на хотмаил.Може и кртичката да ти е расипана.

Да, во меморијата на телефонот се. Овие слики, и тие на картицата, ги гледам најнормално на телефонот, ме чуди зошто на лаптопот не ги гледа.

Да, во меморијата на телефонот се. Овие слики, и тие на картицата, ги гледам најнормално на телефонот, ме чуди зошто на лаптопот не ги гледа.
Koга ќе го приклучиш телефонот на компјутер ти излегува плаво бел прозорец на него пишува browse files го одбираш
browse files>phone>pictures и барај ги сликите во camera roll,sample pictures saved pictures

Можеш и директно
My computer>windows phone>pictures и барај ги сликите во camera roll,sample pictures saved pictures

Aко ти е заклучен телефонот треба да го отклучиш за да можеш даа изнесуваш и внесуваш податоци

Ај едно прашање поврзано со win8 и wp8.1
Како да избришам апликации од профилот кој сум ги инсталирам за да ги пробам па сум ги избришал
Sent from my голубарник using гулаб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom