Па лицемерието е една од најгадните особини и прво како карактер,после и како хороскопски знак не можам да ја поднесам. Со тие што сум требало да бидам лицемерен не сум бил ,туку сум ги отерал у 3 лепе зашто неможам да се замарам и и да измислувам лаги само за да смирам ситуација.Vredi sekako.. samo ako e iskreno. Ako e na sila i so lazhnost ne vredi voopshto.
I cel svet da ne go isceni toa shto si ti dobar i shto pravish dobri dela, univerzumot go ceni i vrakja na sovrshen nachin so tekot na vremeto.. samo ako e iskreno i realno.
Taka e be brat, nema zoshto tuka da se licemeri so licemeri, ednostavno se tera u kurac se toa i se ide napred.Па лицемерието е една од најгадните особини и прво како карактер,после и како хороскопски знак не можам да ја поднесам. Со тие што сум требало да бидам лицемерен не сум бил ,туку сум ги отерал у 3 лепе зашто неможам да се замарам и и да измислувам лаги само за да смирам ситуација.
Според мене подбро е со 2 асални луге отколку со 2000000000 дибеци.![]()
Taka e be brat, nema zoshto tuka da se licemeri so licemeri, ednostavno se tera u kurac se toa i se ide napred.
Ja na primer do den deneshen praktikuvam, ako nemam nikoj ASALEN, a pri toa imam nekoi debili, odma gi otfrlam debilite i si furam sam..
Znachi mnogu mi e podobro da sum sam odkolku da sum so takvi lugje koi mislat trostrano i samo za sebe.
Zatoa sekogash kje ostanam hardcore pa po cena i sam da sum! Pozz
Dzabe bratec, ne se site realni i toa e vistina. Malkumina se lugje shto ja sfakjaat vistinskata vrednost. Pozdrav, i keepin it real!![]()
Голем лајк, од прва одма ми ја сфати поентата на постот. На некој у лице 30 пута да му повторам ЏАБЕЕЕЕ.![]()
НЕ,НЕ,НЕ,НЕЕЕЕ........Се у курац треба да се тера на денешницава само кога не си створен да бидеш таков е тука веќе почнуваш да наебуваш самиот.А излез од таа ситуација е здраво напивање и што на ум тоа на друм.
Кога реков се значи сите, нема исклучоци.Колку си по покварен толку повеќе ќе те ценат ако си љангач ти кажав што следи.За напивање и онака ќе се очукаш немора некое теле да ти е причина само велам може успут да го измаршираш ако ти налета во леј.НЕ,НЕ,НЕ,НЕЕЕЕ........
Напивање у никој случај не е решение.Заради некоја будала ја 2 дена да неможам глава и желудник да средам ,можда у другиот живот ке го праам тоа. Никој не е толку вреден за здравјето да си уништам заради него.
А за наебувањето - еднаш ако ја научиш лекцијата после тоа ке тераш шо на ум то на друмА за у курац да тераш тоа се подразбира ,само внимателно да не настрада некој недолжен и поштен
![]()
Имам запознаено неколку исклучоци и затоа не напишав дека 100% имам изгубено довербаКога реков се значи сите, нема исклучоци.Колку си по покварен толку повеќе ќе те ценат ако си љангач ти кажав што следи.За напивање и онака ќе се очукаш немора некое теле да ти е причина само велам може успут да го измаршираш ако ти налета во леј.![]()