Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шутирање на глава од играч е ‘воздушен‘ дуел? .......окВоздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуели
п. с. за Мексико бев утакмицава да не ме сфати некој погрешно ама интересни ми се колнењава на темава мислиш Македонија игра![]()
Ако Цики гласа за Франција, ќе му отидам лично во Куманово и ќе му го искршам маусот.![]()
Ова не се суди како фаул надвор од шеснаесетник камоли пенал
затоа реков ако мислиме за истиот, очигледно не го иам видено дуелов, не го следев прво како што треба, ќе ја глеам снимката пакШутирање на глава од играч е ‘воздушен‘ дуел? .......ок
а па ни СНЕИДЕР не изигра ништо, центаршут не погоди се пократки му беа..доста се тресете бе више,висеше голот на Мексико веќе некое време у второ полувреме,не може Очоа да ги спасува цело време,нема по 10 прсти на една рака па да брани како ненормален.
Ван Гал фрли се на една карта со уфрлувањето на Депај,а направи и паметен потег со вадењето на неговиот миленик кој денеска не одигра ништо.
Сепак имало нешто во неговиот тефтер.
Дојди бе,по пат купи ми нов и така овој не го бива.
Изгледа зборуваме за различна ситуација, затоа што ситуацијата за која што зборам јас е чист пенал ко солза.затоа реков ако мислиме за истиот, очигледно не го иам видено дуелов, не го следев прво како што треба, ќе ја глеам снимката пак![]()
а па ни СНЕИДЕР не изигра ништо, центаршут не погоди се пократки му беа..
како и да е чоеков ке направи транзиција сеа, веќе на ЕП ке се види силата на децава