СП 2014 (осминафинале) Холандија - Мексико

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Лошото е што сега ќе се појават коментарите "Мексико не заслужи да изгуби" од тие што не сфаќаат дека ако заслужиле ќе победеле/нерешено ќе извадиле.

Ама тоа е.

Воздушен дуел е тоа, судир на двајцата имаш, ако збориме за истото, не зезај во ПЛ секоја текма имаш такви дуели :)

п. с. за Мексико бев утакмицава да не ме сфати некој погрешно ама интересни ми се колнењава на темава мислиш Македонија игра :D
Шутирање на глава од играч е ‘воздушен‘ дуел? .......ок

доста се тресете бе више,висеше голот на Мексико веќе некое време у второ полувреме,не може Очоа да ги спасува цело време,нема по 10 прсти на една рака па да брани како ненормален.
Ван Гал фрли се на една карта со уфрлувањето на Депај,а направи и паметен потег со вадењето на неговиот миленик кој денеска не одигра ништо.

Сепак имало нешто во неговиот тефтер.

Контакт има....го нацапа,јест да овој малце театрално падна,али контакт имаше.

Што ми се направи меракот надрогираниве кепци што испаднаа :love:

Шутирање на глава од играч е ‘воздушен‘ дуел? .......ок
затоа реков ако мислиме за истиот, очигледно не го иам видено дуелов, не го следев прво како што треба, ќе ја глеам снимката пак :)

али се претерува со ова Мексико не заслужиле, огромна коцка е тоа да оставиш голман да те вади 45 минути и тоа one hit wonder ко Очоа. Челзи ги ругаа за такви тактики а сеа Мексико заслужиле, има право @dragonsky ИРобен само театрално падна, имаше контакт за пенал.

Жал ми е малце за Мексиканците најискрено, отсекогаш ми биле една од посимпатичните репрезентации, ама ете ја имав 1 и 3+ пишано па мораше да се радувам на крај. :D Слабо играа Холанѓаните, стварно средниот ред им беше заникаде. Испадна Де Јонг им е убедливо најбитниот играч таму, па и поарно Де Гузман да играше колку толку знае да ја држи средината. За Ван Перси ќе ве потсетам на муабетот на Панчев од вчера, делумно и не е негова кривица што не беше баш во најдобро светло. Ван Гал ја заеба тактиката на почеток, факт е тоа. Сепак еве се извадија на крај и пак е најјак сега! :vozbud::drk:

доста се тресете бе више,висеше голот на Мексико веќе некое време у второ полувреме,не може Очоа да ги спасува цело време,нема по 10 прсти на една рака па да брани како ненормален.
Ван Гал фрли се на една карта со уфрлувањето на Депај,а направи и паметен потег со вадењето на неговиот миленик кој денеска не одигра ништо.

Сепак имало нешто во неговиот тефтер.
а па ни СНЕИДЕР не изигра ништо, центаршут не погоди се пократки му беа..
како и да е чоеков ке направи транзиција сеа, веќе на ЕП ке се види силата на децава

А и нормално дека Холандија ќе победи, Мексико-Колубмија не носи толку пари колку Холандија-Бразил.

Имаше контакт , али и Робен падна драматично и професионално. Се гледа дека има вежбано.

затоа реков ако мислиме за истиот, очигледно не го иам видено дуелов, не го следев прво како што треба, ќе ја глеам снимката пак :)
Изгледа зборуваме за различна ситуација, затоа што ситуацијата за која што зборам јас е чист пенал ко солза.

а па ни СНЕИДЕР не изигра ништо, центаршут не погоди се пократки му беа..
како и да е чоеков ке направи транзиција сеа, веќе на ЕП ке се види силата на децава

не пишав ни дека направи нешто,едноставно погоди кога највише требаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom