Шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Мајкл Досон - КПР
Таарабт - Наполи
Бен Дејвис и Мишел Ворм (и кој уште не...) - Тотенхем
Гаитан - Манчестер Јунајтед
Вилијам Карваљо - Челзи
Грение - Арсенал
Дирк Кајт - Мачестер Јунајтед :eek:

Мајкл Досон - КПР
Таарабт - Наполи
Бен Дејвис и Мишел Ворм (и кој уште не...) - Тотенхем
Гаитан - Манчестер Јунајтед
Вилијам Карваљо - Челзи
Грение - Арсенал
Дирк Кајт - Мачестер Јунајтед :eek:
Вака е подобро:Цела Холандија минус голманите - Манчестер Јунајтед :))))))

од некои поверодостојни места видов дека Мичу е скоро готов за во Наполи, Гаитан па друштво да му прави на Гарај во Зенит и Де Вриј во Лацио. Исто така, Ари освен Фердинанд, ги сака и Ба и Адебајор.

Bqz4wcRCMAAih58.jpg:medium

Мартинс Инди од Фејенорд се сели во Порто за околу 8 мил. евра според холандските медиуми. Инаку роден e во Португалија.

и за три сезони ќе го шитнат за 30+ милиони.

си знае Порто како треба.

No Michu bids, insists Swansea chairman
Tottenham open Bony and Davies talks

Од лошо полошо (n)

Лукаку,Хазард во Челзи- Source ми се јави сега Роман ми кажа добро играле двајцава на Светсково сакал да ги купи.

Џордан и Килиан?
За вториов не знам, ама Роман прееска ми се јави да ми каже дека Џордан дека ептен јако играл баскет и сигурно го бива и за фудбалер, планира следната сезона да го донесе како подмладување во нападот.[DOUBLEPOST=1404267730][/DOUBLEPOST]Прееска ми се јави Роман ми кажа дека Де Брајне и Лукаку биле играчишта и би бил благословен барем на 1 сезона да ги има во тим, ама сепак знае и тој дека такво нешто никогаш нема да се деси.

Али сепак ми кажа за 5-6 сезони да очекуваме 120м. за двајцата за да дојдат во Челзи.

Последно уредено:
Провервав твитер денес, и се шпекулира за тоа дека Дебуши е donedeal во Арсенал.
Исто добри и проверени акаунти (2 дена пред да дојде во Озил во Арсенал, едниот од нив имаше објавено дека 99.9% Озил е во Арсенал) Санчез го преферира Арсенал и дека пред да замини на одмор, наводно му ветил на Венгер дека ќе дојди на Емирати.
Друго, Хенен некој Белгиски тинејџер е пред вратите на Арсенал.
Шнајдерлин од Саутемптон, заедно со Ловрен наводно се договорени пред 1 недела, се чека само официјализација.

Официјалното претставување на дресовите на Арсенал е на 11ти јули и дотогаш Арсенал сигурно нема да објави некој трансфер, а и до тогаш или на тој ден Венгер да ги покаже сите засилувања и да почнат подготовките за наредната сезона.

Валдес ги паднал лекарските прегледи во Монако и пропаднат е договорот.

Arsenal submit £23.9 million bid to Real Madrid for Sami Khedira. Mesut Özil trying to convince player to join. [Mundo Deportivo]
Debuchy set to be Arsenal's first summer signing. £12m fee. [Northern Echo]

Последно уредено:
L'Equipe say Arsenal, Tottenham, Dortmund and Napoli are all in for Morgan Schneiderlin.

TMW say all parties have agreed a deal for the transfer of Sanchez to Arsenal. Only way can see them knowing is speaking to his agent.

Montpellier president Louis Nicollin is being greedy, say L'Equipe, asking Newcastle €15m for Cabella.

Евра во Јувентус, а неговото место би го превземал Рикардо Родригез од Волфсбург.

Добар потег би било за Јунајтед, доколку се официјализираат трансфериве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom