- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.621
- Поени од реакции
- 5.259
Пуно не се нервирај, ќе ти се разниша забот од стрес.
А тебе леандра ти треба под хитно сексуална терапија( со Ш.К.)
Пуно не се нервирај, ќе ти се разниша забот од стрес.
Зошто со толку мал?( со Ш.К.)
Сексуална терапија Пуно Ш.К:А тебе леандра ти треба под хитно сексуална терапија( со Ш.К.)
Пак останува мојот совет, сепак за твое добро мислев, не слушај го љубоморниот бранчез !Сексуална терапија Пуно Ш.К:
- мачкање со лој
- масажа со нос
- грицкање со два заба
Целата сексуална терапија е збогатена со источнозападни погледи.
Пиши ми ПП.Најомразена репрезентација ми се овие Швајцарците маму им јебем, ајде се надевам ќе го јадат од Аргентина...
Пуно ако те затепам цел ќе те исправам, не само забите.Пак останува мојот совет, сепак за твое добро мислев, не слушај го љубоморниот бранчез !
ne biva brat, podesi si u privatnost na profilot da moze da ti isprakam porakiПиши ми ПП.
Но мора нешто да закривиш...Пуно ако те затепам цел ќе те исправам, не само забите.
o beric! shviçarska e nai bola prezentacia od site poshto ima nai povishe shqiptari u tim. site prezentacii shto imat shqiptari go pllasiraa: shviçarska, gjermania, i belgjikë. sllushaj shto ti go kazhuvam: u meçot so argjentina shaqiri ce turi 2 golla a granit xhaka 1 i meçot ce go zavrshi so 3:2 za shfiçarska. ja vishe u klladilnic sum go turil betot. ako shficarska slluçajno go gubi utakmicata ja çe go seçim na polla u sred zurich, a tebe çe ti kupim dres od shviçarska.ФК Зајас се супер и све тоа, Алах ги сака иако носат крст...
Али нема шанси Аргентина да ја поминат. Ако ја поминат Аргентина скидам капа и следечи дрес што ќе си го купам, ќе биде од нив.