- Член од
- 25 јуни 2013
- Мислења
- 594
- Поени од реакции
- 252
.apk ли е фајлот?Стиснав на гама симболот и ми излегува некој вордпад документ со хироглифи.
.apk ли е фајлот?Стиснав на гама симболот и ми излегува некој вордпад документ со хироглифи.
па тој е изгледа,ама не излегува фајл тука една страна само со хироглифи..apk ли е фајлот?
епа ако е .apk фајл не треба да го отвараш само преку усб кабелче да го ставиш фајлот во телефонотпа тој е изгледа,ама не излегува фајл тука една страна само со хироглифи.
Две опции.па тој е изгледа,ама не излегува фајл тука една страна само со хироглифи.
Две опции.
Преку мозила десен клик на знакот и save as.
Второ, пробал преку хром.
фала момци ќе пробам и тоаIli onaka.. klik preku mobilen. Cisto kako predlog..
Од кога ке го рутираш треба да инсталираш и кастим рикавери без рикавери неможеш да флешуваш ромови,со рут нема да ти се решат тие проблеми со рут добиваш само администраторски права на телефонотДечки, имам два Sony Xperia E, многу сецкаат, мрзнат итн., дали со ова рутирање ќе се решат тие проблеми? И кој rom да го инсталирам после откако ќе имам root?
Да де, погрешно се изразив, мислев дали ќе се решат кога ќе ставам нов ром.Од кога ке го рутираш треба да инсталираш и кастим рикавери без рикавери неможеш да флешуваш ромови,со рут нема да ти се решат тие проблеми со рут добиваш само администраторски права на телефонот
Па би требало пошто со флешување на друг ром го форматираш цел телефонДа де, погрешно се изразив, мислев дали ќе се решат кога ќе ставам нов ром.