B
Beck's
Гостин
Многу го тупи Нејмар а овој Сколари не го можам воопшто. Сакам да го јаде онака дебело од некој тим и да пуши копиљот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Erm, не знам зашто пробуваш да ми тераш сарказам ако не ја гледаше Барселона сезонава. Прашај кој сакаш од Барселона ќе ти каже дека Нејмар имаше подобра сезона од Меси. Од конфедерации навака Нејмар цвета. За лоши утакмици секој ги има плус 21-2 години има.Гол играчи треба да даваат голови макар и без да имаат посед- Дарко Панчев со зборови што многу од форумов треба да ги имаат во ум при следно хејтање на играчи како Изанги на пример или при следни "А бе добро овој не даде гол ама беше битен дел од акцијата" постови
Колку утакмици одигра на ниво за Барса ?
Мда. И Торес освои златна копачка за Шпанија и имаше прсек од 1 гол на секој втор меч ама..
Да дојдеше во Челзи во 2010, сега којзнае каде ќе играше на позајмицаГо замислувам Нејмар против Стоук![]()
Во ВиганДа дојдеше во Челзи во 2010, сега којзнае каде ќе играше на позајмица![]()