СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Дали бил спојлер или не а од каде да знам јас , неретко пишуваат така спојлери , ништо во постот не укажува дека се заебава. Од каде да знам дека ти си го прочитала постот и намерно си го оставила , после тоа ниту има коментари ниту ништо што би значело дека се зафркава.
И како јас сега испаѓам опериран од хумор ?
пошо има мои коментари и лајкови на темава по постот. И ќе пријавеше некој исто одма после, немаше да седи постот цела ноќ. Да беше спојлер ќе го тргнев у секундата. Може не опериран од хумор али друже невротичен си или барем така делуваш за серијава, калм даун :)

пошо има мои коментари и лајкови на темава по постот. И ќе пријавеше некој исто одма после, немаше да седи постот цела ноќ. Да беше спојлер ќе го тргнев у секундата. Може не опериран од хумор али друже невротичен си или барем така делуваш за серијава, калм даун :)

Не прочитав никакви коментари под тој пост , како и да е моја препорака постови од таков вид да се бришат . Друго е твојот пост за Игрит кога знам дека се шегуваш а друго е ова . :)

Затоа избриши сите постови поврзани со ова и моите реплики.
А тоа што сум приврзан за серијата и делува дека сум невротичен нема врска.

Уште кога отварам маргаринот за јадење ми се нема појавено нешто во врска со GoT...

Баш сакав да прашам кој е тој Станис, по постот на Ајсбој заклучив оти е од ГоТ.

Е затоа не сакам да ја гледам бе, исфорсирана серија и сите за неа прават муабет. (n) Ај за 10 години може, кога ќе ја заборавите.

Кој спољер го изедовме хаха, сега Џену не сака да го тргне за да не убеди дека не е спољер и да не врати во добро расположение :)

Последно уредено:
Абе стварно мислевте дека ќе спојлнам некој баш за серијава? Сум го јадел доста пати знам како е да бидеш спојлерисан. :pos:

Ќе биде интересно ако стварно умре Станис по некоја случајност. :pos:

Кој спољер го изедовме хаха, сега Џену не сака да го тргне за да не убеди дека не е спољер и да не врати во добро расположение :)
Ми фалеше на темиве :D

Дури сме отфтопик, не се секирајте, кај и да е дејството на серијата ќе го помине дејството у книгите па после ќе видам кој ќе дава спојлери. :cool:

Дури сме отфтопик, не се секирајте, кај и да е дејството на серијата ќе го помине дејството у книгите па после ќе видам кој ќе дава спојлери. :cool:
Party pooper mode - На Вестерос форумот се зачленети продуцентите и имаат пишано како отприлика ќе се движи серијата/книгите :icon_lol:

Дајте барем на овој подфорум не драпајте јајца за таа посрана серија. Бетер од Јеховини сведоци сте, да се немало усул, имате посебна тема за ретардираната серија, коментирајте таму. Ебаве тоа, поштедете не барем овде и не замарајте со спојлери кои искрено ниту фановите на таа серија не ги интересира

Светско>Got

Па и ја не сакам да читам за Митридатизам на темава па што? :D @RickyLFC9

А и така групиве завршуваат, па темите нема да се користат. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom