Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум моментално у другото студио у Германија не можам да помогнам. А и мене пендева не ми праи кеиф но тоа е само мое лично мислење немора да значи дека за други не е ОК. Моментално во Македонија имам троица фаворити во тетовирање, Номче од Охрид, мичиќ од Скопје и (мислам се викаше)Игор од Прилеп

Sent from my iPhone using Tapatalk

Предлози од мене Митко од Охрид и Борче од Прилеп.

Некаков контакт од тие Игор, Номче, Мичиќ, Митко?

Да ми предложите некој добар и искусен тату мајстор ? ја контактирав Емилија Пендева али не ми праи ќеиф нешто, ве замолувам за ваше мислење.
Брате, и мене не ми напраи кеф таа коа ми кажа колку треба да чекам за тетовирање, па отидов кај Боби кај Апче и ме напраи брзо. Мал текст на рака. А следната тетоважа сметам дека бара малку поише вештина и освен Пендева никој друг нема да ми ја исцртува. Мои другари имаат нејзини сликички,кои мене некако ептен ми праат кеф. И од Симон сум видел убави слики, моја препорака за кај него имаш

Мичо не е тука мислам,на некој месец е на Кипар или Грчка беше,не сум сигурен
Е сега се разочарав и од него - ако е отиден со штрумф да рмбаат за Грци ништо не ке стане и од него - Таттоо мајстор не се станува со принтање пари преку мали буквички,студија за тетовирање во одмаралишта се смрт за артисти,им ја уништува кариерата максимално бидејки само на брзина прават пари а уметноста заминува.Кога тоа ке стане навика после тури му масло на све што си создал како вистински артист претходно!

Некаков контакт од тие Игор, Номче, Мичиќ, Митко?

Aко не си нашол во меѓувреме, еве ти од Митко : 070 261 621[DOUBLEPOST=1403708449][/DOUBLEPOST]
Sakam da se tetoviram na penis. Dali tetoviraat nashive majstori?
Зошто не би тетовирале? Та пенис, та друго ... ќе си ќарат некое 1000че :icon_mrgr:

Последно уредено:
Сакам да го истетовирам зборот ,,Paradise" на горната внатрешна страна на рака...Знае некој од прилика колку би чинело?

Aко не си нашол во меѓувреме, еве ти од Митко : 070 261 621[DOUBLEPOST=1403708449][/DOUBLEPOST]
Зошто не би тетовирале? Та пенис, та друго ... ќе си ќарат некое 1000че :icon_mrgr:
Pa da ama sepak osetlivo e mestoto, sigurno ima nekoi drugi proceduri. :D[DOUBLEPOST=1403725863][/DOUBLEPOST]
Има и мајсторки прашај можи ке ти се нафатат :)
Koj se najdobrite tuka? :)

yzy4y8ur.jpg

qarate3u.jpg
љ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom