Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш парите не се најбитниот фактор посебно не во тетовирањето - доколку влезеш кај мене во студио ке те пречека голем натпис каде што пишува дека деца под 18 год не се тетовираат а се пирсаат само во присуство на родител а под 16 години не се ни пирсаат без разлика на пари и на родител.Порано беше подруго,државата оставаше родителот да реши дали ке имаш пирс или тетоважа но од 2011 година е строго забрането и исклучиво високо казниво да се пирсаат деца под 16 год или да се тетовираат деца под 18 год.
Јас имам професионално(легално)студио за тетовирање и за мене нормално ова не е најдоброто решение но закон си е закон и мора да се почитува(јас морам да почитувам закон) - кој сака да рискира негово право е да рискира
;)

Можеби ова не е за тука ама и тука имаше спомнувано
Дали знае некој каде можам да најдам пирс на магнети да неморам да се дупам?

Можеби ова не е за тука ама и тука имаше спомнувано
Дали знае некој каде можам да најдам пирс на магнети да неморам да се дупам?
Мислам дека има у гтц по бижутериите

Sent from my iPad using Tapatalk

Велес некаде да не има? да не знаеш?
Незнам Велес кај има бижутерија таква - знам пастрмајлија кај има :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Ваше мислење за тетоважава

7386-1402095978-29af8ae9cb58c9104fc5642a33d2a0ca.jpg

Ја обожавам Тетоважи со македонски мотиви - имам такви многу по мене :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да ми предложите некој добар и искусен тату мајстор ? ја контактирав Емилија Пендева али не ми праи ќеиф нешто, ве замолувам за ваше мислење.

Да ми предложите некој добар и искусен тату мајстор ? ја контактирав Емилија Пендева али не ми праи ќеиф нешто, ве замолувам за ваше мислење.
Како бе Пендева не ти прај ќеф?
Ете ти го @Boogie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom