СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
I can't even...
3Usiw.gif

Катастрофа бе.... ако да не се нанеривираш у пичку матер бе... значи поштувам успех на Грција и све тоа, не е нивна грешка што судијата се подаде на паѓање како млада невеста, не е ни негова грешка што ФИФА ставиле судии од зеленортски острови да судат на СП, ама ептен сум даун у моментов. Ај у курац све нека иде..... жално.Премногу жално. :place:

Поголема глупост немам видено од овај пенал :tapp: :facepalm:

Џабе им е Бони, кога овие околу него се неписмени... :notworthy:

Абе заслужи да оди во осминафинале , доста беше со Африканциве .
Е ја викам Македонија заслужи да игра на СП, покажа дух, ги тепавме србите, постиравме повеќе статуси на фејсбук,твитер кајгана... и ?

И ништо. Ако отпаднеше ќе биде заслужено ако помине ќе биде заслужено, ако си заслужил нешто ќе го добиеш. Ова се како муабетите а бе ја знаев за 5ка, реално си ја заслужив ама ме мрази професорот....ахам да.

Колку пати без врска играле и победувале, еднаш изиграа јак натпревар и немаше да одат понатаму.

EURO PRIDE GREECE!

Холандија/Мексико против Грција/Костарика во четвртфинале .

Глупи црнчуги.:ROFLMAO: Незаслужено ќе беше грциве да испаднат, на крај имаше правда.

ова педериве грчки има да го сркнат од Костарика,па мајка Јана нека е.
Онаков гзларски пенал се свири еднаш у 100 години,срам и арам

:pos:

Која циркус ситуација еј. Грција или Коста Рика ќе играат во 1/4 финале. :D И не заебавајте какви гзлари, требаше 2 или 3-0 да водат. Црнчугите глупи, класика. На Холандија и се погоди, само со Мексико ќе биде заебана, ама полуфиналето им е во рака реално.

Од друга страна Колумбија, секоја чест. :cuc: Уште повеќе ми е мака што не игра Фалкао, ќе беа дупло пострашни така. Ако го казнат Суарез мислам дека без проблем ќе го тепат Уругвај. И голот на Родригез. :cuc:

Од друга страна Колумбија, секоја чест. :cuc: Уште повеќе ми е мака што не игра Фалкао, ќе беа дупло пострашни така. Ако го казнат Суарез мислам дека без проблем ќе го тепат Уругвај. И голот на Родригез. :cuc:

Дупло полоши ќе беа со Фалкао, ако не и тродупло, биди сигурен.

Што ти е прав шваба. :D

Против Русија на ЕП гол разлика ли меѓусебен дуел што беше клучно за да идат натака, испаднаа ради нив Русите што играа како дрогирани, сега со гол во 90 и резервен голман одат даље :ROFLMAO: Мислам дека сега ни НАТО ќе не може да ги тепа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom